Calichristmas

Merry Christmas får jag säga idag igen, för det är nu amerikanerna firar och öppnar sina paket :)
Igår var den konstigaste julafton jag varit med om, haha, men jag hade en underbar rolig och mysig dag me underbara vänner här nere :) Jag Sandra Bastian Stefan Dennis Dani Abril och Joe lagade ihop god mat och efterrätt, dukade upp bord med julstjärna, ljus och julduk och åt en god Julmiddag tillsammans.
Och vi hade faktiskt skinka, korv, kötbullar, janssons, sill, ägg och räkor på bordet :D Gottt!
När vi var mätta,så gick vi upp en snabbis till Sandra å Bastian och dom öppnade lite paket och jag fick ge mina små julstrumpor med lite paket i till dom :) Efter det gick vi upp till Joe och spelade flip Cup, Beer pong och åt doritos :P haha! Redan vid 10 tiden var vi helt utslagna hela bunten, så Sandra gick å la sig och jag å Bastian hoppade ner till mig och kollade vidare på våra Housewifes of Beverly Hills! Vi sitter å skriker som två små tjejer- båda två! Det är så mkt draaama, hahah, roligt roligt !
När klocan blev halv 2 på natten, tog vi på oss skor och gav oss ut på en skön promenad i staden, strosade runt och pratade; blev en riktigt mysig och skön avslutning på dagen och kvällen.
Idag är det bara chill som står på schemat. Ska gymma lite och även ut på en liten prommis tror jag med lilla Doggyn Sammy, som min roomie är barnvakt åt. Mysigt med en liten hund i lyan, även fast de får mig att sakna min älsklings tussla Miley så otroligt mkt...:(
OOHH, imorn får jag min julklapp levererad hit!
Den är snygg, doftar gott, mysig, väldigt snäll, gosig, lång, ståtlig, söt, rolig, bäst.. Ja, Underbar rakt igenom helt enkelt.
Vet, kan vara klurigt att gissa, men avslöjar inte förrän imorn !
(Någon riskerar dock att bli ihjälpussad ! xD )
Julbordet
Joe och jag
The Christmas Kids
Christmas FlipCup

God Jul

GOD JUL !

Nu är det Jul igen

Igår var vi på Sayers Club, Jag Sandra och hennes far och bror. Blev en rolig kväll, och skålningar för att Sandra köpte bil igår :D yeejjj! En fin fin vit bil blev det. Det luktar privatchaufför här.... xD mihihii... Nejjdå :)

Imorgon är det julafton. Och nu känns det så otroligt konstigt att inte vara med mina familjer- Karlsson och Dahlén/Rom - och fira. Jättekonstigt. När man ser alla uppdateringar på FB, alla juliga familjebilder och allt som hör till, så blir man lite blödig i ögonen... Älskar er
Men imorn ska vi vara lite vänner, laga julig mat och sitta ute vid poolen och gotta oss, och klockan tre blir det Kalle på SVT play :D Såklart .
Nu ska jag kila iväg te affären och fixa lite miniöverraskningar te mina kära vänner här... :)
Men God Jul på er alla, älska och var tacksam över det du har - always
Riktig riktig God Jul !
Familjen Nygren på Sayers
Dennis Sandra och Jag


En liten julhälsning från förra året
Sisters in heart

Gullan sussar så gott


Hela tjocka fina bästa FamiljeSläkten - älskar er . Merry Christmas !



Goodbye but not farewell

Hoppla, kroppen var lite trött tror jag.. "I morse" vaknade jag vid halv 2...jaja, ibland behöver man väl få sova av sig I guess.


Idag åkte Tilda hem till sverige, inte bara över julen, utan för en lång framtid :( Det blev några (läs många) tårar när man vinkade hej då... No mather what så kommer det bli tomt utan dig här tjejen, de ska du veta.
Allt roligt vi girlizzar (och Bastianoo, när inte åldern har spelat nån roll) har gjort, och mycket hann vi me på dessa få månader, kommer jag bara se tillbaka på och skratta åt, och alla bilder...alla bilder... :)
När jag och Sandra hade gråtit färdigt, så gick vi upp till Sandra å Bastian drack chai latte och bara gjorde ingenting för en stund och sen hoppade jag iväg te Clinton och vi gjorde middag av absolut ingenting, haha men det blev gott !
Sen kollade vi på filmen "The Secret" och man fick sig allt en bra tanke av den...Jag kommer tänka mig för hur och vad jag tänker, ser framför mig och believes in i alla fall :) efter det hamnade vi i prat om universum, livet efter döden, meditation och gud vet vad, haha, men det var en lugn å skön kväll.
Nu ska jag sova, och komma upp i normal tid imorgon, hoppa iväg te gymmet igen (aaaaaajjjjj, träningsvärk i ben och armaaaarrr!!!) skriva lite texter och sedan blir det Sayers på kvällen, och denna gången med Sandras far och bror som har kommit från Sverige över julen.
Puss och godnatt.
Kul är bara förnamnet på vad vi har haft dessa 3 månader

move that as

Igår hade jag en riktigt duktig dag. Åt en lång god frukost, skypade me pojken, gick till gymmet och körde en riktig workout, tvättade två stora lass med kläder, diskade, plockade hemma, och sen var det väldigt skönt att krypa ner i sängen med en stor mugg med glögg och kolla på meningslösa roliga serier. Det vill säga The Kardashians och real houswifes of Beverly Hills... mihii
Nu är jag på väg till skolan, ska spela in lite mer material och kanske får till att skriva lite nytt oxå, så jag lär nog bli där några timmar. Och efter det blir det hem och hälsa på i gymmet igen !
Tjoo flöjt !

Tack från hjärteroten !

Först vill jag ge en stor fet kram till alla ni som skrev så fina kommentarer på min nya original låt "I`m leaving" som jag lade upp igår kväll. Jag blev så glad, så otroligt hurmycketgladsomhelst !! Tack från mitt hjärta.


Jag var i skolan och spelade in i ett antal timmar igår kväll, allt från scratch och jag lyckades få färdigt låten !
Är ju bara inspelat i ett enkelt hemmastudiokoncept, men det är ett första utkast iaf. Men jag hade verkligen! inte räknat med att efter 14 timmar ha fått så många lyssningar och så fina kommentarer. Verkligen inte. Tack <3
www.soundcloud.com/mimirom

Nu är man ledig i två veckor från skolan, fast för min del betyder det inte att man kommer vara borta från skolan andå. Ska försöka skriva och spela in nytt meterial, så mycket jag hinner.
Haha, de är roligt när folk frågar vad i hela friden man gör på skolan när man har lov!? Haha, ja, det hade jag oxå frågat mig för 3 månader sedan ! Men för mig är det inte att "vara i skolan". Jag har möjlighet att skriva och spela in min musik när jag vill, 24 tim om dygnet och på det sättet jobba på karriären, och det finns det aldrig något lov ifrån :)
Idag blir det en lite mindre rolig nyttodag dock... Tvätta, gymma och handla mat. Yes .
Så nu ska jag bara ragga me mig nån till gymmet... Baaassstiaaannn! Saaaandraaa! Maaattiillldaa! ? någon

Let`s do everything and then we do a little bit more

Först måste jag bara säga att min Adam kommer om 9 dagar !! Ett stort jvla hjärta :D
Det vart`lite krångel med att få löst det med jobb och så, men nu har det tydligen ordat sig, så i en vecka i alla fall får jag pussa ihjäl honom ! Snrt är han här. Snart är han här <3
Igår hade jag min sista final i skolan, vilket oxå betyder att en hel jäklans quarter har gått - heeeelllt sjukt!
Jag har fått uppleva och gjort mer grejjer på dom här tre månaderna, än vad jag har gjort de senaste 5 åren back in sweeden. Ska man ändå leva så ska man ju leva .
I onsdags, var vi och tittade på Calle som uppträdde och tävlade i en tävling på skolan som var för Independent Artist studenterna på skolan, och han och hans band vann hela skiten! Yeejj ! Efter det drog vi tjejor och pojkar och fick lite i våra magar på Pig´n Wistle och sen hem i säng.
I torsdags hade jag en ledig dag från skolan eftrsom jag inte hade några finals just den dagen, eller jo, en oväntad finals dök upp! Mitt på dagen när jag dricker mitt väldigt sena morgonkaffe, så ringer telefonen, och min lärare frågar om jag gjorde det skriftliga sightsinging testet dagen innan. Självklart gjorde jag det.
Men på nåt konstigt vänster så har skolan tapat bort mitt test... Suck och stön! Så det var bara att springa bort till skolan och göra om det där testet.
Men det gick nog bra, för det vi testades på är ju sånt som man vet och ska veta i sömnen, så jag ska ju kunna göra testet närsom och hur många gånger som helst. Så all good ändå.
Senare på kvällen gick jag och girlsen till Sayers där Calle skulle spela igen- älskar det stället ! Bästa musiken, live uppträdanden, sköna människor och 1 minut gångavstånd hem ;P
Whitney Port stod precis framför mig och svingade sitt hår rakt i fejjan..Och hon var lika snygg i verkligeheten, om inte snyggare!
När stället stängde åkte Jag Tilda Sandra Calle och Nick på en eferfest hem till någon från klubben (återigen-när det är hej skola morgonen efter, så blir det hej Cola kvällen innan!)
Vi var väl ca 15 pers, som hängde snackade, spelade fotbollspel och hade det trevligt, och förlåt mig Tilda, jag måste bara dela med mig av denna underbara händelse! hahah!
Okej, vi har stått och pratat med några killar i köket, varpå en av dom frågar om Tilda ska med ut och röka.
Dom går ut, han ber henne om en cigg och lite ointresserad och ovilligt ger hon honom en. Dom står och pratar ett tag, och det kommer fram att han är sångare och dom börjar prata om en speciell låt, så killen börjar sjunga på den låten. Tilda:" Jo, men du har ju en helt okej röst, om du övar upp den lite så kan du säkert komma långt och lyckas. Men du har en fin röst, det har du." Killen tackar ödmjukast och hon pratar på om sin skola, om Calle som precis har uppträtt på den braiga Clubben. När hon kommer in får hon höra- Vet du vem du precis stod och pratade med? - Nej -  Sångaren Mark Foster i "Foster the People" som just nu har monsterhitten "Pumped Up Kicks", som spelas överallt, och dom turnerar överallt.
HA HA HA, ni förstår hur mkt hon ville gräva ner sig, och hur mkt jag kissade på mig av skratt ! Haha, underbart xD
Men hur ska man veta?! haha
Så tydligen stod jag och spelade fotbllsspel med både Mark Foster och Marshall Allman - som spelar i Tru Blood och Prison Break. Haha, had no clue, men roliga och trevliga killar var dom.
När klockan blev morgon så sjutsade Nick hem oss, och det blev i alla fall någon timma sömn innan väckarklockan ringde..
Nu är det lödrag eftermiddag och jag ska nog hoppa upp te Bastiano och Sandra, där Tilda oxå är, så får vi se hur resterande av denna dagen kommer se ut. Idag blir en slappardag, och imorn ska jag nog te skolan och spela in lite nytt material.
Puss på er !
Calle Simon och deras band
Obligatoriska toabilderna...
Tilda Jag Sandra och Nick
Underabara läraren Masta, Bastian och Tilda- sista final provet
Vi och Brandon
En trött men glad tjej

Kanye West J-Z and Black eyed Peas

Sooooo! Okej, tisdags, pretty awesome day! I måndags natt får ja ett inlägg - Vi behöver tjejer till Kanye och Jay-Z musikvideo, imorgon, som spelas in i Staple Center! OM jag är på. Och likaså mina två damer!
Min Sandra och Tildas panikhjärna börjar rulla igång - Vad ska vi ha på oss!!?? "Sexy, clubladies in a concert...Earty tones in clothes.."
Vi slängde ihop nåt, gick upp tidigt morgonen efter och gjorde oss iordning och sen iväg till Staples Center.
Kom dit med ca 50 andra tjejer och sen var det dags att vänta. Vi var hungriga som tre små grisar, och som tur var så fick vi gå backstage och äta Staples Centers egna lyxiga buffe - herregud vad mkt mat och herregud vad gott!
Jag hade ju en transparent tröja på mig, så de var bara att suck it in, allt vad det gick efter den matpausen...puuhhh
Efter yterligare väntan, var det dags att börja filma, vi stod framför en scen, och skulle bara ösa och shaka gärnet som att vi var på konsert, samtidigt som man skulle vara snygg när kameran svängde förbi fejjan.. Men jag antar väl att svettigsvettigaresvettigast också kan vara snyggt och sexigt :D
Både Kanye och J-Z kom och tittade på oss och såg till så vi skötte oss, och gungade med i våra moves.
När tagningarna var klara så kunde man stanna kvar ytterligare om man ville och vara med på nästa tagning som skulle utspela sig på en annan scen, men jag var tvungen att åka tillbaka te skolan och repa och öva inför massa finals dagen efter... men Sandra och Tilda stannade kvar, filmades mer och fick sedan backstage pass till själva konserten som var senare under kvällen:D Happy girls !
Attans att jag missade det, fast det gjorde inte jätteförmycket, för Kevin ringde precis och frågade om jag ville med honom på Black Eyed Peas Private BDay/Christmasparty senare på kvällen - ohoho Yeeaah :D
Så det blev direkt till skolan, repa och öva, direkt hem och byta om och sen in i bilen och brumma iväg till LA Live där partyt höll till.
Vi kom dit, minglade runt, lyssnade på JoJo som uppträde, fick mig ett glas champagne av snälla Kevin, och sedan gick Black Eyed peas upp på scen och körde en intim konsert med alla deras amazing hits! Såå himla kul att se.
När konserten var slut så mötte vi upp Sandra och Tilda som kom ut från sin konsert och så hoppade vi in i bilen och åkte hem till sängen. Behövde få några timmars sömn inför finalsdagen efter... Men en Händelserik och fantastisk kul dag . Tack tack fina fina vänner !!
Onsdagen bestod som sagt av prov och prov, och det gick nog hyffsat bra för hela bunten, I hope :)
Nu ska jag hoppa iväg å repa, vi hörs sen Pussen å kramen!
Snodde en bild från Tilda- Bild från konserten
Black eyed pease on stage
Kevin och Jag på Black eyed peas

CryBaby

Huuh. Nu blev det jobbigt som fan. Jag får nog gå upp till Bastian och äta glass, som en äkta crybaby.
Älskar dig. Saknar dig.
Postar lite glada bilder från en glad helg ist
Mira Robin Kevin Tilda jag och Abril
Bastianoo och jag
Jag å Mira

One wish

All I want for christmas is us

Julig pluggarhelg

Och DÄR var allt mitt goda godis slut, som jag fick från mammi. Räckte i några dagar iaf...njöt så länge det varade :D Och jag har ju faktiskt julkalendern kvar, så en bit cholad om dan, så e Mimi gla..´n.. ! Ho  Ho...
Denna helgen har varit underbart skön och avslappnande, även fast jag bara har pluggat, i princip.
Vi var bara ute i fredags och svirade runt, för i lördags blev det slapp hemmakväll i onepiece, pluggpapper och Titanic me tjejorna :)
Var först i skolan heela lördagen och övade sightsinging med Robin, sen stannade jag kvar, övade piano, vocalperformance låtar och mixade min första heltsjälvskrivnaochproducerade låt "Downtown". Den finns nu upplagd på Soundcloud - så sök på MimiRom om ni vill lyssna på den, och kom gärna med feedback!
www.soundcloud.com/mimirom

Detta är ju bara en slaskversion inspelad i en simpel "hemmastudio", men de e ju alltid något! Mer låtar är på väg :D
Efter 6 och en halv timma i skolan på en lördag fick det räcka för dagen, så jag gick hem och myste ner mig med girlizzarna.
Idag söndag var det plugg hela dagen igen - har 4 olika finals imorn och en inlämning ! Det blev först plugg med Tilda och sen med Bastian. Sen fick vi även bokat våra biljetter till nyår! Blir en stor fest i ett Mansion uppe i Hollywood Hills, så det är skönt att den nattens planer är klappade och klara!
Kommer i säng ovanligt tidigt idag, klockan är 11.15pm, riktigt skönt!
Här kommer lite bilder från frdagens julbestyr !
Puss och kram julbanan !
Barbent den 9 dec. Pretty good


Robin och Kevin hugger in

Julhälsning från Hollywood!

Glögg mat dans

Igår var det ytterligare en full rulle dag ! - Rolig sådan! Först var det skola, och övning, sen sprang man hem bytte om, åkte iväg till IKEA och deras svenska julbord som vi ett stort gäng svenskar mofflade i oss av ! Och självklart köpte jag med mig lite glögg därifrån, så nu kan vi ha lussemyskväll här hemma med glögg och pepparkakor :D
Efter det åkte vi hem, jag Robin Sandra Tilda och Bastian och satte oss med glas vin, Disneysånger och julsånger på högsta volym och sjöng med ! Haha, Sandra, the only one of us, som inte är sångare/sångerska, undrade vilket dårhus hon hade kommit till egentligen! Haha! Släng ihop 4 vocalister, tillsätt musik, i princip vilken som, och ni får er allt en syn - underbar sådan ;D
När vi var färdigsjungna så gick vi till Restauran Beso, och deras GlöggParty som "Scandinavians Hollywood" hade ordnat. Vi drack glögg åt pepparkakor och våfflor (jag vet, ännu mer mat...) och minglade runt, och efter det drog vi några stycken till nattklubben Eden och dansade i några timmar, och sen blev det hem bums i säng !
Idag och imorn är det pluggdagar- inför alla Finals nästa vecka.
Så nu ska jag hoppa i lite kläder och möta Robin på skolan, så ska vi öva våra sightsingning skills. Och efter det blir det övning på allt annat i några timmar.
Och...Fick precis ett väldigt roligt intressant telefonsamtal.... Berättar mer när allt gått i lås och bom :P

Paket kommer lastat

Dagen börjar med att jag kliver utanför lägenheten, en kille sitter i trappan - " Mooaahhh (pussljud) Girl, you´re looking damn sexy today ! "  - Hahah, well, thank u !

Kommer sedan till skolan, sitter i klassrummet och väntar på att våran Stagecraft lektion ska börja, och en av våra lärare kommer in med en ros i handen och går raken vägen fram till mig och ger mig rosen. "What, is it for me?" och han svarar "Well I was planning on giving it to Masta (den andra läraren) but you vere sitting here and looking so pretty, so I just had to give you that rose instead. " Haha, underabara lärare och människor jag har runt mig !
Sedan rullade dagen på, hade vocal performance, satt och övade sång, piano, hade min privatlektion där jag åter fick riktigt upplyftande och egoboostande komplimanger för mina sånginsatser. Alltid lika värmande .
När skolan var slut vid 6, var det snabbt hem, göra iordning mina mumsmumsiga egengjorda quesadilla, och sedan hoppa iväg till Richard och skriva färdigt och spela in våran låt. Och den blev klar! :D Yeejj!
Spelade in en liten slaskversion ikväll, för att sedan imorn spela in den riktiga versionen på skolan.
Jusst de ja ! Jag fick ju paket från mammi idag oxå :D Skvallertidning, plockgodis, djungelvrål, marabou choklad, adventskalender, julstrumpa, adventsstjärna, glitter, minitomtar och torrshampoo ! I och med att jag inte kommer till Sverige något under julen, så skickades det lite svensk julkänsla i stället. Mysigt!
Och på fredag ska vi en stor del av SverigeLigan här nere, till IKEA och deras julbord och äta ihjäl oss! (Inte för att jag inte redan har ätit ihjäl mig under thanksgiving, nejj inte alls, nej nej !) Och efter buffe middagen är det ett event - "Glögg Party" på Eva Longorias Restaurang Beso. Härliga fredag :D
Sitter just nu och mofflar i mig av detta goda :D

Christmas after all :D

Idag hade jag registration på skolan, som betyder att man väljer sina kurser och privatlärare för nästa termin. (Kan ni fatta att en HEL termin redan har gått förbi!?!) Det här är dom absolut snabbaste tre månaderna i mitt liv, och dom roligaste!
Nästa vecka är de dags för alla slutprov, så denna vecka betyder pluggvecka. Idag har jag övat piano inför provet och övat på massa låtar som ska sjungas och uppträdas med.
Efter skolan tog jag å Sandra en sväng te Trader Joe´s och handlade mat, gjorde iordning käket och satte oss vid poolen, och inbillade oss att det inte var så kyligt som det var; MEN vintern har faktiskt kommit till LA oxå, även om de inte snöar och är minusgrader...
Snart ska jag iväg te Richard och vi ska få klart (förhoppningsvis!) våran låt, känns som det kommer bli en lång natt... Men jag ska bunkra upp med mjukiskläder och snylta åt mig deras bästaste Spicy Chai Latte by Trader Joe´s :D
de ska nog gå toppen !

Nu ska jag upp en sväng te Sandra och andas och kolla lite planer inför jul och nyår, innan måste-göra-listan drar igång igen !
( Hihi, RoomieTheo och grannpojkarna står i bakgrunden, bygger IKEA möbler, äter pepparkakor, dricker julmust och lyssnar på julmusik, där är mörkt ute och för första gången för i år får jag en mysig julkänsla i kroppen ! Myyysigt xD)
Pussar på er !
Nämen Vilket PussHumör :D

Amazing weekend !!!

Det här är nog den roligaste helgen jag har haft på länge ! Och den började redan på torsdagen. Då var det dags för en kväll på staden och vi tog vi först en drink (Hej cola) på fancy restaurang Katsuya(där paparazzi blixtar smattrar konstant utanför, haha)Sen var vi på ett röda mattan event på Cafe entourage, minglade lite, och sedan gick vi till Sayers och lyssnade på när Calle uppträdde.
Sen var det fredag.  Då var det dags för våran Classy(as Fuck) Party hemma hos Dani Abril och David ! Hujeda mig vad roligt jag hade! Lördagen fortsatte med glass i soffan och lite plugg och avslutades sedan med David Guettas specialevent på Chinese Theater, som jag och girlsen blev inbludna på (berättar mer senare) - Kuuuul, och han är ju så stört grym!
Sedan var det söndag, jag satt i skolan i några timmar och spelade in, och nu är jag precis hemkommen från MI´s årliga Christmas Party på House of Blues. Bästa människor, grymma uppträdanden och god mat. Bhöver jag säga att I had a fukking blassed tonight!!! Och rumpan skakades hårt :D
Som man brukar säga, bilder säger mer en 1000 ord ! Enjoy ! Puss och godnatt!
Vi börjar med en kväll på staden
Mira Tilda och jag på mattan

Och här komer ett pyttefåtal bilder från vår classy dressed party
David rullar skivor
Bastian jag Robin och Abril :D
Jag och Mira
Kevin och Tilda

David Guetta på Chinese Theater
Och kvällens Christmas Party
Fina Mira och jag
BebeBastian and me
Lovely Braaandoon och jag

Photoshoot and Red Carpet Event

Hopp hopp, snabb uppdatering! Denna veckan är buussyyy! Våra slutprov börjar närma sig, och det är väl mer eller mindre organiserat kaos i min hjärna. Det är både skriftliga och praktiska prov som ska göras - i alla ämnen.  Men det är bara att igga på och göra´t, organisera varje dag så gott som det går. Sen är det ju det sociala livet utanför skolan oxå som ska klämmas in. Idag ska jag träffa Mira, en tjej jag träffade på det senaste musikeventet jag var på.
Hon och hennes tjejgrupp från Sverige, var i LA och promotade sig, och vi bytte nummer, så ikväll ska vi äta lite middag, och sedan iväg på ett Röda Mattan Event. En Grand opening för ett ställe här i Hollywood, så de ska bli spännande :D
Imorse hade jag även en photoshoot! Skolan erbjöd en gratis session med photograf och makeup artist, för att kunna ta promotion bilder eller vad man nu vill använda dom till. Längtar efter att få se resultatet, har inte sett något än !
Och imorn är det dags för våran Classy (as fuck) Party ! Jag Abril Dani Clinton David och Richard hostar en riktig uppdressad fest i deras stora lägenhet i Downtown. Det ska vara dressat till tänderna, finfin musik, snittar och champagne ! Men när mörkret har lagt sig så hissas klänningarna upp, flugan flyger av and we drop the beat !
Haha, bilder kommer! :D
Nu har jag fått i mig lite mat, och det är dags att öva på massa låtar inför uppträdande i skolan imorgon !
Btw, igår fick jag höra att jag var en kopia av aktrisen Ann Margret (Elvis gamla flamma, bla...) Haha, jag hade lektion och satt och sjöng, när helt plötsligt min lärare utbrister " Mimi, when I look at you now, u look exacly like Ann Margret! Exacly!" Och flera i klassen bara Jaaaaaa! Haha, " I have been thinking now for 9 weeks who you look like, and now we finally got it ! Haha, och hon är SNYGG den där donnan, så om jag liknade henne om bara för ett litet ögonblick så är jag nöjd :D
Så, vad säger ni ? :D

RSS 2.0