123 Nu kör vi !

Ålrajt.. Här kommer summeringen.
Fredagskvällen började med att jag Matilda och Alexandra möttes upp här hemma, grundade med lite homemade american pancakes, och sen sminkade vi oss och tog på oss våra fina halloweenkläder. Sen var det dags att promenera hollywood blv. till Rosevelt Hotel och förfesten. Haha, det var ju inte tyst runtomkring oss när vi gick gatan ner och flera personer stannade oss och ville ta kort tillsammans med oss. Efter våran lilla walk of shame... så var vi äntligen framme vid hotellet och vi kunde gå upp till sviten som var bokad för oss.

Där möttes vi alla som skulle åka tillsammans dit, och man minglade runt och lärde känna nya härliga människor. Helt plötsligt kommer två stela karlar i svart kostym och backslick in i rummet och våran promoter säger till oss
"Girls, this is your private security guards for the evening. If anyone bothers you, just let them know, and they´ll take care of it. " Hahah, yes sir, ska bli !

Därefter hoppade vi in i bilen och åkte till Playboy. Vi fick vårat bort och sen var kvällen igång ! Man skålade, dansade, minglade med folk, åt supergod buffe, tog bilder, kollade in deras zoo lite snabbt, gick en runda i House of Horror och skålade lite till.
Hef satt vid sitt bord, såklart omringad av sjuttielva snygga 20 åringar. haha. Det var tuttar och rumpor överallt, och vissa tjejer gick runt utan en enda tråd på kroppen - yes, bokstavlig - Inte EN tråd på kroppen. haha, jag hade kunnat ha på mig hur lite kläder som helst och jag hade ändå vart påklädd!
Men Pippi dräkten var uppskattad ! Jag var nog den enda pippi där inne, men alla visste vem jag föreställde och dom tyckte mina flätor var så gulliga som guppade upp och ner för varje steg jag tog, haha ! Så det blev lyckat. 

Hela vårat sällskap åkte hem tillsammans när dom stängde, och då var det efterfest i sviten igen, men jag var alldeles för, eh trött kan vi säga, så jag stannade i 5 minuter, sen bestämde jag mig för att sängen är bästa stället nu. Så jag fick sjuts hem av snälla Hollie och Sara, och somnade snabbt och gott!

Men dagen efter var det redan dags för den andra Halloween festen som var i en villa i Hillsen. 
Efter en låång sovmorgon så gjorde vi oss iordning, jag Matilda och Sandra. Och våran granne och kompis, superduper snällaste I-Hab, körde oss till festen i hans snygga cabbe. Så en Hippie, en 80tals brutta och en polis satt med blåsten i håret, hög musik och taggade igång kvällen . 

Dom hade fixat huset hur coolt och bra som helst, med alla accesoarer och detaljer ni kan tänka er, överallt.
Det var fri bar (NEJ, tack! Coca Cola räckte gott och väl för min del!) fri mat, spåtant som spådde i tarotkort (yes, såklart jag spådde mig!), olika dansgolv, utomhus och inomhus, och en salig blandning av människor - Hur kul som helst!

När vi var färdigfestade kunde vi bara ringa våran underbara chaufför för kvällen, så kom han och hämtade oss, och så brummade vi hem !

Underbar kul helg, och det känns i kroppen... Jag har ju varit helt slut i kroppen redan i några dagar, och det här gjorde väl inte bra-susen, nu har allt satt sig i rösten...Men det är bara att ta hand om den som fan nu och vila upp sig på nåt smidigt sätt.

Idag blev det lite matshopping, pluggande och så satt jag i skolan några timmar, fixade med logic och kollade in några låtar.
Nu blir det sova, och imorn skola !


















Tha Mansion









80+ - Still going strong !


Dagen efter. Halloween 2















Inte Frammis

ojojojo.... Vilken underbart grym rolig galen suuuperkväll vi hade på Playboy Mansion igår ! Och det fick jag betala för idag... fy fan... haha! 
Jag var totalt orörlig fram tills 5 pm idag... Och då var det bara att börja göra sig iordning igen, för ikväll skulle vi på en halloween fest i en villa uppe i Hillsen. 
Jag Matilda och Sandra gjorde oss iordning och förvandlades till Hippie, 80tals brutta och en polis kvällen till ära. 
Men ikväll blev det ZERO alkohol för min del, men jag hade skitkul och rockade på lika bra ändå! Coca Cola och jag blev istället bästisar under kvällen.

Nu ska jag sova och imorn blir det övning och plugg och en sväng förbi skolan oxå tror jag.

Imorn berättar jag och visar mer om hela helgen, så här kommer bara lite smakprover av vad ni kan vänta er i bloggen tomorrow . Peace <3










Taggar :D

Wiiwoowaa! Jag och Matilda har precis taggat oss själva inför morgondagensKväll på Playboy Mansion. Vårat tagg bestod i för sig mest av lite glädjetjut, wiii, jaa, åhhh, kuuul xD haha !

Först blir det en dag i skolan sen hem, slänger i sig lite mat och så gör vi oss iordning. Vi ska börja I TID så vi hellre kan sitta färdiga i en timma och bara vänta med ett glas vin i handen, än att få panikattack de sista 10 minuterna. Först möts vi ett stort sällskap på Roosevelt Hotel, och sen därifrån tar vi oss tillsammans till Playboy.
Nu håller jag bara tummarna för att håret och sminket vill sammarbeta med en imorgon !

Egentligen?! skulle jag behöva en väldigt lugn helg med inte allt för mkt rörelse, för det tempot man har hållt uppe nu i nästan 2 månaders tid, framförallt sista 4 veckorna, det börjar ta ut sin rätt på kroppen...
Det är år och dagar sedan jag har varit så här aktiv och kört på i 250 varje dag! Man relaxar ju inte många timmar i veckan, alltid händer det något; övar, plugg, utgång och så lite mer övning, men jag älskar det !
Rösten har faktiskt inte tagit någon stryk alls, men kroppen, puuhh... den är död och begravd. Over and out. 

MEN vila har jag gjort alldeles för mycket i mina dagar, so I´ll keep on going strong !
Imorn är de ju Halloweenfest på Playboy, och sen på lördag ska jag Matilda och Sandra på en halloweenfest i en villa i Beverly Hills, så helgen är packad av roligheter.

Benen är epilerade och BUS påsatt, så nu är det bara sömnen som fattas. Good natt!



Lilla Tjejligan

Kostym

Idag efter skolan sprang jag å Matilda och (äntligen) köpte våra halloweenKostymer. Vi har haft väldig beslutsångest över vad vi ska vara. Det är ju inte det att det finns lite och välja på - tvärt om - men dom finfinfina kostymerna kostar ju lite pengar, pengar man kanske inte riktigt har råd med just nu..
Men nu är det iaf inhandlat och klart, förutom några små detaljer, men jag tror det kommer bli toppen!

Matilda kör på en internationell böljande tappning och jag kör på en äkta svensk stolthet... Men exakt vad det blev för någonting avslöjar jag inte riktigt än... ;)     





Blodbad

Färgar håret hemma i badrummet och självklart spricker hela flaskan på mitten när jag ska klämma ut färgen.. Yes det är bara att börja skrubba, men det går ju inte bort !?Ett blodbad har utspelat sig i handfatet och badkaret.. Men efter rengöringsmedel, aceton och en nagelfil (nagelfil blev min oväntade räddare) så är det typ borta :S Jojo, resterande i badkaret får väl slitas bort med hälsan...

Natt!

Runyon Canyon

Inga megastora utsvängningar hade väl den här dagen, men den har varit riktigt skön ändå!
Jag och Matilda låg några timmar vid poolen och försökte få lite färg, sen blev det tid för mat och övning, och efter det tog jag Theo och Jeff bilen och åkte upp till Runyon Canyon. Vilken utsikt! 
Vi var där för att pricka in solnedgången och kunna filma några sjyssta frekvenser högst upp på toppen, men precis när vi är framme och går ur bilen så sger Jeff "Opps, I forgot to bring any tapes..." Nämen, så var det med det..haha, så det blev inte så mycket filmning idag, men vi fick utsikten och fina kort istället :)

Sen kom vi hem, jag slängde ihop lite mat och popcorn och smet upp till Sandra och Bastian och så kollade vi Gossip Girl hela kvällen. 
Nu ska jag blunda ögonen i några timmar och så är det full fart i skolan imorn igen!
Här kommer lite bilder från både gårdagen och dagen.

Puss och Godnatt !




Vi var Lejon


Dom var tuffast i stan


Joppe and the Piano


Jag å Matilda på HalloweenklädesJakt!


Runyon Canyon


Runyon Canyon


Dudeliduds







No pictures

Ännu en natt avslutad med det bästa gänget !
Dagen började med att hela gänget gav sig ut på stan för lite shopping. Jeff skulle hitta nya kläder och jag och Matilda skulle hitta våra Halloween utstyrslar. Vad ska vi ha på oss !!?? Hjälp.  Vi spran runt hela dagen, har fått lite ideer, men inte köpt något..Vi får återkomma till det.
Ikväll blev det en sväng till Piano Bar - grymt band som spelade. Hela gänget tog sig dit, vissa stannade längre än andra, vi som stannade shakade gärnet tills stängning! Sedan hamnade vi hos Sam på lite lätt chillhäng, sen vidare till I-Hab och ännu mera chill och chickendans med Jeffs filmkamera i högsta hugg, och nu har jag landat i sängen. Underbart. 
Imorn blir det nog market på dagen, långpromenad och så övning, men först ska jag sova gott !

Imorn blir det mer blogg och bilder!    Good Najjt!

Fcking Suck Duck !

Mina onsdagar i skolan betyder full rulle !! Jag har lektioner KONSTANT mellan 9 am och 6 pm, men de e typ en av de roligaste dagarna, för de är då jag har de flesta performens klasserna. (Eller, alla dagar e typ roligast, om jag tänker efter, haha. Det är gaaalet hur fort veckorna går)
Jag har sagt det tidigare, men säger det igen - herregud vilka underbara lärare jag har. Deras själ och hjärta ligger verkligen i musiken och sången, dom har gjort allt och lite till under sin karriär ( flera stycken är även nuvarande världsturnerande artister ) och dom är här för att göra oss bättre, och pusha på våra gränser som vi sätter upp för oss själva.
För så är det verkligen - och nu talar jag om mig personligen - men dom begränsningarna jag har, är det bara jag som har satt upp för mig själv, ingen annan. Och det finns ingen annan än jag själv som kan krossa dom där jvla idiotiska onödiga begränsningarna. Och believe me, dom ska krossas.

Min privatsånglärare, slog huvudet på spiken (idag igen). Inte heller nu vill jag gå in på exakt vad han sa och berömde mig för, men han gjorde klart för mig att jag har rätten att säga JAG är en sångerska, jag är en artist, jag är duktig på det här, jag kan det där, jag bemästrar det här, jag är grym på det där. Och tycker inte just DU det - Well, det är faktiskt inte mitt problem.

Den enda människans opinion som betyder nåt och den enda människan jag ska jämföra mig med; det är mig själv.

Får jag bara kastat bort allt det bagage jag har med mig, allt det tunga, otympliga och onödiga bagaget, då jag kommer jag börja växa åt alla håll och kanter och det kommer öppna upp många av de dörrar jag har stängt mitt framför näsan på mig själv. Så, Bring it on, life !

Jag fick lära mig ett nytt uttryck idag oxå, haha. Suck Duck. Har ni hört det ?

-"It´s a duck sitting on your head, saying, You suck, you suck, you suck."

Så sa min lärare till en klasskompis " Take away your fcking Suck Duck that´s sitting on your head ! "
Haha, so tru. Min duck är inte välkommen längre. Han ska se till att hålla sig väääldigt långt borta från mig, annars...morrr...
Det här är ju inget som kommer gå över en natt, men jag har börjat vandra vägen, ska försöka börja jogga lite snart oxå..;)






Peace and love U. Godnatt!


Halloween på Playboy Mansion ! !

Yes, den helt underbart galna nyheten kommer här - Jag ska på Playboy Mansions årliga Halloween fest ! :D
Haha, nyp mig, hårt, någon ! Det är ju så knasigt underbart tokigt galet att det knappt är sant. Kan säga att den tanken fanns INTE in min hjärna för 1 månad sedan. Men, se så det kan gå !

Idag fick jag en privat inbjudan till den festen, från promotern jag har lärt känna.
"Mimi, would you like to come to Playboy Mansion for Halloween?" Eh, typ Jaaaaaa ! Haha ! 
Ett överhuvud på Playboy var tvungen att godkänna hur jag såg ut, om jag var snygg enough och platsade bland playboybrudarna och tydligen fick jag tummen upp :D Hahah! ( Och obviously så går dom ju inte bara på bröststorlek, då hade jag varit sååå stekt ! ) 
ALLT är verkligen inte bara yta här, men mycket nära. Jag kan inte göra så mkt mer än att rocka det jag har, och förbättra det jag kan ( Tack kära smink, jag älskar dig ! )

Jag har aldrig sett mig själv som en typiskt söt snygg och sexig tjej, hur man "Ska" vara, bete sig och prata; aldrig fallit in i den normen riktigt. ( Det kan ploppa ut grodor lite här och var och när som helst från min mun...) 
Men faktiskt, än så länge, så har det bara varit till min fördel här nere.
Just got to role with it.

En biljett kostar tydligen 1000dollar (ca 7000kr) men vissa utvalda tjejer får hela kalaset gratis, och som tur är, är jag en av dom tjejerna ! Haha heelt galet knasigt ! Matilda ska också dit, så nu gäller det bara att hitta perfekta kostymen. Vad i hela tusan ska man klä ut sig till !!?? Har ni några tips och förslag LET ME KNOW !


KnasGodnatt! <3



Men vad ska vi klä ut oss till ?





Mat ? Nej glass

Sitter här vid poolen efter att magen har fått lite mat. Jag är så dålig på och äta (nej, bli inte orolig nu lilla mammi ! ) Jag äter men inte under själva dagen. Det blir en stadig frukost och en stadig middag. Under själva dagen har jag inte tid att ge tid till mat, de står inte på den prioriteringslistan... :S
Varje ledig tid mellan lektionerna går till övning i vocal labben, och jag klarar mig hur bra som helst  på det. Jag har alltid vatten med mig i skolan, och sen blir det middag vid 5 - 6 tiden när man e hemma. Idag ska jag även unna mig lite god glass till efterrätt, tänkte jag. Smarr smarr !

Jag har kanske en väldigt rolig och galen nyhet på gång oxå... Haha, jag måste bara bli bedömd på snyggbarrometern, innan jag kan berätta mer. (Haha, jag vet, jag vet...Well, as u all know - it's Hollywood ) ;P

Ne, nu ska jag in och öva lite mer, innan klockan blir allt för mycket ! Puss puss !









Skaka sönder din rumpa

Idag e jag sleeten !!
Gårdagskvällen blev så jävla rolig, hade skitkul ! Sandra Fyllde ju 21 och en vända på klubben var planerad.
Vi började kvällen ute vid poolen, skålade å chillade, och sen drog jag Sandra och Matilda iväg te nattklubben RoxBury. Hahah vi hann bokstavligt talat inte hinna ställa oss i kö innan vakterna drog in oss och väl inne tog det 3 minuter så blev vi bjudna till ett bord, och vi kunde fira födelsedagsbarnet i skumpa. Haha ibland ska man ju ha flyt ! Roligt roligt

Vi var kvar där ett tag, sedan mötte vi upp Calle och Simon och drog till Hemingways, var där ett litet tag och sen drog vi hem te Calle och Simon och där joinade Bastian, Theo och Jeff oss. 
När klockan började närma sig halv 4 så dansade vi oss hemmåt - yes, ta mig på orden - vi DANSADE hela Hollywood Blv hem. Hahaha !
Jag och Bastian tog täten och shakade allt som gick å shaka, men jag släppte nog lös en aningens för mkt... När jag vaknade i morse kunde jag inte böja mig ! Hahah, en sena eller muskel har nog kommit i kläm eller blivit sträckt i svanskotan, för jag är helt svullen och går som en gammal dam, och det gör så ont ! Haha, men det får det vara värt ;) Det går nog över snart hoppas jag.

Vi stannade till på pizzerian och köpte med pizza hem, sen hamnade vi i vårat rum - Jag Theo Joppe Sandra Bastian Alejandro och Jeff. Vi satt på golvet åt poppcorn och pizza, lyssnade på musik och chillade som man gör kl 5 på söndagsmorgonen... Klockan halv 7 kastade jag snabbt av mig kläderna ( lugn, jag hoppade in under täcket ännu snabbare! ;) kände att det kanske var dags för å sova lite... Och nedanför mig på golvet ligger Joppe Theo och Alejandro utspridda och slumrar och Toto och andra slicka 80tals ballader spelas i bakgrunden.
Haha, kvällen avslutades med andra ord på topp !

Idag vaknade jag, ofattbart pigg, gick ut te poolen med frukost och sedan gick jag te skolan och övade i ett par timmar. Sen har jag bara chillat, handlat lite mat och nu ska jag nog kila ut till dom andra och det varma bubblet och te ett litet kvällsdopp. Sedan är det dags för tredje veckan i skolan, herregud, tiden går så fort !

Natti natt ! <3


Joppe och Sandra


Sandra Jag och Jeff


Vi tre igen, Jeff något mindre glad...


PiffPinglorna !




Cheeers


Födelsedagsbarnet











jaa..den där minen seems to be stuck...


Calle Matilda och jag


Somna aldrig när jag har smink i närheten. Just saying...



Hangaround on the ground

Puuhh, nu ska jag sova !
Tanken och planen är faktiskt att jag ska på yoga imorn bitti uppe på runyon canyon med Annie Bastian å Sandra men just nu vill jag bara sova sova sova! men vi får se, jag kanske e piggast imorn!? Hade ju vart grymt härligt med yoga där uppe måste jag säga ! We´ll se.

Idag var det skola och jag hade många roliga lektioner och fick uppträda massa på scen :D
Väl hemma tog vi och grillade lite middag ute vid poolen, och sedan kom det massa människor från skolan och överallt, och det blev nåt "litet" festhäng vid poolen, med drinkar och beerpong.
Sedan drog alla vi, vi var typ 20 pers nu, till en hemmafest nåt kvarter bort, och slöt upp med ytterligare massa människor från skolan. Det är så kul å härligt för man pratar verkligen med allt å alla. Man säger hej, och sen är man igång. Awsome !

Imorn ska fina Sandra firas :D Imorn midnatt fyller hon 21 ( man måste ju vara 21 för å gå ut här ) och det ska vi fira! Vi kommer nog börja här med härligt poolhäng och tillhörande, och sedan drar vi iväg till Supper Club. 
Pretty härligt att man har sin kontakt man bara messar och säger "vi kommer!" så har man bord, drinkar och hela faderullan färdigt när man kommer. Farligt snabbt det gick att vänja sig vid det... ;)

Imorn blir det övande och övande, och ska även försöka få lite sol på min bleka kropp.
Jag vet, solen skiner hela dagarna, men nej, solen har inte sett min kropp på många många dagar...Så ett kärt återseende hoppas jag på imorn! Och sen får vi se om de blir nån yoga time i alla fall ! :D


Puss och godnatt !                                                           älskar dig älskling . älskar dig Miley



Theo and Jeff chilling


Bastian å Ryan vid min sida


Här har vi Sandra å jag





Jeff and Theo filurar


Och Sandra å Jag

Godnajti !!



Scary Ghost song

Efter 3 och en halv timmas sömn inatt, så var jag oförskämt pigg idag ( just när klockan ringde var väl en annan femma ) Men får jag bara i mig mitt kaffe så är jag good to go !
Idag hade jag bara en lektion, Songwriting, och tills imorn ska vi ha skrivit en så kallad Ghost Song. Det betyder att man tar en redan befintlig låt, behåller melodin men skriver ny text - som ska följa melodin exakt ! Peace of cake, tänkte jag, hur svårta kan det egentligen vara. HA vilken käftsmäll jag fick tillbaka, det ÄR svårt !

Jag har aldrig direkt haft svårt för att skriva texter, för jag är en ganska så känslomässigt styrd människa, ibland...herp derp...så inspiration till sorgsna ballader har jag ganska ofta, men den här gången slutade det med att jag satt med 4 fullskrivna sidor med text, men inte en enda vers och refräng ( fråga mig inte hur det gick till ) 
Det vara bara text på text på text men ingenting som gick ihop och passade till låtens melodi. Det var bara bang boom stop. Men så tillslut, äntligen fick jag ihop någonting, som jag ska spela och sjunga upp på lektionen imorn.

Resten av dagen idag har jag bara suttit och övat, försökt skriva text...och kollat in låtar till en "oförberedd" performance jag har imorn. I förväg får man reda på 5 st olika låtar, på lektionen blir du tilldelad en av dom låtarna, du har ingen aning om vilken av låtarna det blir, lyssna på den en gång, här har du noter, varsegod upp och sjung, och lika oförberedda musiker - versegod upp och spela ! Och sen blir du betygsatt på din performance.
Det kommer bli en utmaning, men man lär nog sig och utvecklas mycket på sådana tester.

Sen är det ju också Fredag imorn - välkommen helg !
Det betyder dock inte fri ifrån övning och plugg, bara fri ifrån tidig tidig väckarklocka ! Det nöjer jag mig gott med.











Supper Club

Ajaj, jag har inte skrivit på några dagar nu ! Den senaste tiden och speciellt de senaste dagarna har det bara varit kaaooos in my mind ! Sedan skolstarten ser dagarna ut som följer : skola, sjunga, öva, plugga, sömn ett par timmar, skola, sjunga, öva, plugga.... U get it ! Det är krävande - oh yes ! - Men jag gillar det ändå skarpt! Det känns som man verkligen gör något av sin tid o sitt liv,man gör nåt meningsfullt, när man håller uppe den här takten av nyttigheter !

Visst, jag får absolut till mitt sociala liv här och där, så ofta det tillåter, men alla minuter runtomkring går till övning och skoluppgifter - så som det ska va !
Men idag unnade jag mig en liten kväll utan övning och plugg, huvudet behövde chilla en sekund, så jag, Matilda och Taz drog iväg till Supper club, en jäkligt najs och cool club mitt på Hollywood Blv.

Det var release party för nåt nytt tv-spel tidigare under kvällen och nu var det något annat event som höll på, så röda mattan var utrullad. Vi började prata med en som jobbar där, så helt plötsligt hade vid eget bord och dricka framdukat, så kvällen sattes igång, och jag hade det riktigt kul! 
Asbra musik, sköna och bra människor - ett riktigt najs ställe, och flera trevliga visitkort byttes, så vi drar nog dit en sväng på lördag också !

Nu är det sova för imorn är en ny skoldag, dock har jag sovmorgon till 1 (Hallelujah! Jag börjar alltid 9 annars), men det blir ändå att gå dit några timmar tidigare för att sjunga upp och öva .

Only one drink får alltid räcka om det är skola dagen efter, så jag känner mig redan pigg å redo för en new day ! så skönt

Godenatti puss !


Taz Jag och Matilda










Venice Beach

Idag blev det väl inte lika mycket pluggande och låtletande som jag hade planerat... Det blev istället en riktigt underbar å skön dag i Venice Beach med Grabbsen. Vi kom iväg ganska sent, men vi tog bilen dit, vädret var hur skönt som helst, och vi gick ner till stranden. Herregud vad stor och lång den är! (nu pratade jag bara om stranden, ingenting annat) Vissa av oss badade, men för min del var det aningens lite för kallt...

Men vet ni?! Vi såg massor av delfiner! :D Och dom simmade jättenära stranden ! Dom var verkligen hur många som helst, och jag fick för mig att jag har hört någonstans att när många delfiner simmar tillsammans sådär nära stranden, så är det för att skydda och varna för att det finns hajar i närheten... kan jag ha rätt ? 
Hade verkligen sådan lust att simma ut och få simma runt med delfinerna, har varit en av mina drömmar sedan jag var liten, men jag kände inte riktigt lika mycket för att ha en haj nosandes i sidan, om de nu var så att hajarna var på G..:S

Vi chillade runt där, åt middag på restaurang och när vi var mätta hade det redan blivit mörkt. Vi gick till en stor skatepark som låg precis vid stranden och kollade på alla grymma skatare som flög runt precis överallt. 
Vi tog strandvägen tillbaka till bilen, och då var det världens största folkmassa mitt på stranden, där dom spelade bongotrummor, trummor, percussions och dansade runt och shakade allt dom kunde shaka!
Haha, vilka original det fanns i den där klungan, och säkert både en å två å femtoielva olika happypills å väldigt sötdoftande cigaretter... Haha, men helt plötsligt från ingenstans kommer 3 bilar i full fart, och blåljusen sätts på.
Tydligen fick dom inte vara där dom var och göra det dom gjorde, så det vara bara för dom att flytta på sig, åtminstone till en annan del av stranden.. För jag tror inte dom gick hem och sov i alla fall - Dom var för glada för det, haha !

Vi däremot hoppade in i bilen och åkte hem.
Kom hem, kollade lite skolsaker, hoppade i bubbelpoolen och nu ska jag öva in en låttext och sen blir det sova gott ! Puss !








Grabbsen


Joppe Theo Me






Josh and me


Skatepark i solnedgången


V.I.P

Vilken ROLIG helg jag har haft, och den är inte ens slut än! LA in my heart. (oh, I did not just say that...)
Den första skolveckan är över och jag trivs redan som bara den. Jag känner mig så jvla hemma. Men jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig. Jag övar och övar, bokar rum på alla lediga timmar, övar, letar låtar, övar avista, är kvar i skolan och sjunger efter jag slutat för dagen. Jag till och med går upp och går till skolan innan jag börjar, för att boka rum, sjunga upp och öva lite innan skolan börjar. Den här lusten har jag inte känt på år, MEN jag välkomnar den med öppna armar !
Jag verkar ha fått slint i huvudet - en väldigt bra slint i huvudet dock ! Vill aldrig slinta tillbaka till "normal" igen ;)

Jag har verkligen börjat om från scratch här -  så skönt. Det var nog precis den här flytten jag behövde, så jag skulle få lust och drivkraft att göra saker och ta tag i mitt liv. 
Jag är verkligen inte framme än på långa vägar, men jag har börjat knata iaf !

Igår korkade vi upp flaskorna och hade en riktigt rolig kväll. Började hos en granne i huset. Lyssnade på musik, skålade och Joppe och jag tog en svängom med buggskorna. Det var inte igår - andnöd !

Sen gick vi vidare till en annan hemmfest hos en från skolan, där blev vi inte så långvariga...så vi gick tillbaka hem och fortsatte till morgonen hos Sandra och Bastian. Riktigt rolig kväll iaf. 

Idag var man lite trött........ Så vi chillade vid poolen, och gjorde lite skoluppgifter. Sen var det dags och göra sig iordning för kvällen. 
Kompis Calle hade VIP biljetter till Keith Urbans konsert i Staples Center, och där fick jag hänka på.
Gud vad han är grym, och han ser ju inte alldeles för taskig ut heller, haha, inte alls ! Vi och massa andra satt i en egen lounge - fria drinkar och fri mat blev det och grym live musik - Ett stort leende !

Imorn ska jag fånga lite sol första timmarna och sen blir det att leta låtar till några lektioner, öva och sjunga.

God natt och sov så gott på er !


Så det kan gå när man INTE pratar om vad man ska ha på sig, haha


Söta Sandra


Jeff and me


Och här har vi lilla Bastian


Joppe och jag svänger runt


Roomie Theo och Sandra




Jag å Matilda i loungen








Jack Black hälsade på i en låt






Konstruktion

Ska bara flika in att bloggen är under konstruktion i några dagar nu, därför ser den lite annorlunda ut, snart är den som tipp topp igen !!

WTF Hände !?

Under alla år, alla alla gånger jag har stått på scen så har jag aldrig varit nervös PÅ själva scenen. Jag kan kissa på mig 15 gånger innan, men första steget på scenen, och alla bekymmer är som bortblåsta. På scenen kan jag vara mig själv till 100%, det är där jag känner mig som mest bekväm, och det är där jag är hemma. Men idag ?! WTF hände?
Jag skulle upp för första gången på scenen framför klassen och sjunga en oförberedd låt, och jag har nog aldrig varit så skakis! Jag trodde seriöst hjärtat skulle skjutas ut och träffa pesonen längst bak! Jag visste inte att jag kunde vara så nervös. Men det var bara att sjunga låten, och det gick ju självklart rakt åt pipsvängen och lite längre. Jag förstår inte var den extrema rädslan kom ifrån, kanske, förmodligen att det var den första "sångvisningen" för andra studenter och att en liten stämpel sätts redan där och då på dig, och man vill ju självklart vara på sin topp, även om det bara är 10 st som lyssnar på dig.
Jag har vä(ääää)ldigt höga krav på mig själv och går det inte perfekt (så nära som möjligt iaf) så är jag inte nöjd.Alls!

Sen var det dags för vokal performance, då vi uppträdde med liveband, och det gick bättre, men självklart inte tillräckligt bra för mina kriterier... Fck ! Toppen att sträva efter perfection - du vill alltid bli bättre än vad du redan är - och du vet att du kan det - bli bättre! MEN det suger att ha den där otillfredsställda känslan inom dig gång på gång.

Jag gled väl runt på moll resten av dagen ( ha...ha...) Men sen var det dags för min privatlektion, och vilken boost jag fick av min lärare då!
Alla lärare jag har stött på är helt outstanding! Så duktiga, så utåtriktade och den inspirationen dom förmedlar - jag sitter bara och gapar och ler hela lektionerna, man blir verkligen så inspirerad och tar till sig allt, och dom får en att vilja bli bäst och jobba arslet av sig !

Men min privatlektion då. Han testade mitt register, min ton, lite skalor och min känsla för musiken- min bredd helt enkelt. Jag behöver inte säga exakt vad han sa, men de komplimangerna och den positiva responsen jag fick, kommer jag leva länge på.
På den lektionen släppte allt och jag levererade. Jag var mer än nöjd! Det var så skönt att höra och känna att jag faktiskt kan, att jag har något och komma med. Självförtroende har väl inte varit min bästa vän de senaste åren...så det är på tiden att det blir ändring på det nu. Utan självförtroende kommer du ingenstans.

Nu ska jag krypa ner i sängen, sov så gott på er !


Satt just å tittade på lite gamla kort. Saknar så min älskade lilla Miley








<3






2,5 dollar om dagen - Men jag klarar mig !

Långa intensiva dagar - jag klagar inte en sekund ! Idag hade jag bara en lektion på morgonen, sen har jag suttit och övat i timmar, gjort läxor och ätit lunch. Idag stod morötter på matschemat. Haha, det är nästan löjligt hur fattig jag e nu. Jag har räknat ut att jag har 2,5 dollar om dagen att leva för, och det är ca 17 kr. Haha, men det är faktiskt lite charmigt och mysigt att leva snålt för ett tag, man uppskattar saker å ting så mycket mer då. Nudlar är ju faktiskt underskattat. Det finns ju t.o.m olika smaker på dom, så lite variation får man iaf ! 
Haha det låter nog värre än vad det egentligen är. Jag har mat i frysen, så jag klarar mig, och det är bara för ett litet tag det är så här extremt fattigt ( hoppas jag ! ? )

Jag kom hem vid halv 5 tiden idag igen, åt lite rester, övade lite och sedan tillbaka te skolan för att lyssna på några elever som spelade å sjöng på skolan, bland annat kompisen Annie !

På torsdag är det dags för mitt officiella första framträdande, kallad LPW. Man ska göra 10 LPW på 3 månader (en quarter) och då väljer man en låt från en låtlista med olika genrer, övar på den ensam och sedan uppträder man på scen och sjunger/spelar med de andra som oxå har valt samma låt, och sen får man en personlig utvärdering på det, och så gör man så 10 gånger/quarter med olika låtar och olika människor varje gång. Blir jvligt spännande, kan ju gå lite hur som helst, men så kul det ska bli ! Denna gången valde jag classic R´n B - "Midnight train to georgia". Så då är det bara att "Kill it !"- som man säger på skolan.

Imorn ska jag uppträda för första gången överlag på skolan, fast "bara" i klassrummet. Vi fick låten "Use somebody" i måndags på Vocal performance och imorn ska vi sjunga den med liveband, ljus och ljudtekniker. Detta är altså en lektion - Ojojo va kul !



Skolans uteplats





Nu är man avsminkad ock klar för sleep. En puss och godnatt






First day of school !

Första dagen avklarad, jihooo! Så grymt kul det här kommer bli. Idag hade jag bara två lektioner, avistaläsning och sedan vocal performance. Vocal perf. tror jag kommer bli en riktigt rolig å bra lektion, som man har två gånger i veckan. Man får en ny låt varje vecka, öva på den själv och sedan ska man uppträda på scen framför klassen med liveband, ljudtekniker och ljustekniker - hur kul får man ha det i skolan egentligen !!? :D 

Imorn har jag apple logic på tidig morgon och sen har jag inget förrän 6pm igen, så det får bli en riktig övardag. Fick övat en held del idag med, hyrde rum på skolan å satt å sjöng å spela piano och övade på lite uppgifter. Oj vad jag lever när allt det här är på gång på riktigt igen. Sång musik och uppträdanden varje dag. Totalt Bäst ! 
Vissa dagar har jag ganska få lektioner som ni hör, men väldigt snart tror jag den tiden kommer fyllas med rep, clinics, open counseling, inspelningar och ren och skär övning, så jag ska inte klaga. (Haha, är nog första gången man klagar över att ha för lite lektioner i skolan...:P )

Var hemma vid halv-femtiden, då slängde jag å Theo ihop en wook, åt vid poolen, sen drog han te skolan och jammade och jag stannade hemma och övade.

Man känner verkligen att man är trött i huvudet efter denna dagen, så mycket nya intryck, alla nya lektioner, nya lärare, nya människor (ja, jo, lärarna är ju oxå människor - Skitsköna och skitbra människolärare!) och man är exalterad över typ allt, så jag tror jag kommer somna riktigt snabbt och sova riktigt gott :) Godnatt !


MI student !



Övning

Japansk demosång och neongröna trosor

Man hinner med verkligen med så himla mycket på en dag här nere, helt galet. 
I förmiddags var jag iaf och la sång på en demo som ska skickas till en japansk artist. Hade aldrig hört låten tidigare (självklart inte) men det var bara att få ett så bra grepp som möjligt om den, och bara köra på! Man kände sig lite (väldigt) ringrostig, men låtskrivaren var nöjd med resutatet och det var ju huvudsaken här. Ska bli riktigt spännande att få höra den slutgiltiga versionen, å så får man hålla tummarna att Artisten vill ha den, och att det blir en stor hit :D Så på torsadag sitter några musikbossar i japan och lyssnar på mig, haha, det trodde jag inte för två dagar sedan! Men det är sådana här tillfälligheter och möjligheter som bara poppar upp som är så roligt. Jag hoppar på allt som poppar upp! Grymt! 

Som jag läste på en stor billboard första dagen jag kom hit " Dream big, or go home! " Ja, jag tänker inte go home iaf !

Sen tog kvällen en helomvändning! Matilda, en tjej som bor i samma hus och som oxå börjar MI imorgon, frågade om jag ville med på en stor fest på XIV, med neontema. 15 minuter senare sitter vi i taxin. Stress kallas det, när man sitter osminkad i bikini vid poolen och 15 minuter senare sitter i taxin påväg till eventet. 
Men vi kommer dit, kommer in, hittar till vårt bord, och det var inte alls som vi tänkt oss. Hahah, obekväm var nog det minsta jag kände mig. Vi var påpälsade med våra inte alldeles för långa klänningar. Hade vi tagit på oss BARA neonfärgade trosor och behåar hade vi passat bättre in. haha! Och jag som har min första skoldag imorgon, 9AM, kände inte så mkt för att halsa ren vodka och hoppa upp och ner i soffan...det får bli en annan kväll ;) så vi drog till en bar ist och tog ett glas å bara chillade:) Men det bleven trevlig kväll iaf !

Nu ska det sovas och sedan upp till första skoldagen yeeeejj ! :D


Pinglor

Tomt

Det är inte olidligt varmt i sängen, jag kan breda ut mig hur mycket jag vill, jag kan ta hur många kuddar jag vill... hmm, det var nog det enda som var mindre skönt med att dela en 90säng med min gose. Men jag skulle gladeligen ha det mindre skönt varje dag bara min lille gose kunde vara här<3 
För några timmar sedan nu tog han flyget hem, väldigt tråkigt. och jobbigt. Sa hejdå med miljoner pussar men det blir konstigt nog ändå alltid en puss för lite.
Han kommer ju och hälsar på om några månader igen, men det kommer kännas så tomt att inte se varandra varje dag som man ändå har gjort de senaste åren. Usch jobbigt blä.

Detta är ju ifs ännu en anledning att verkligen gräva ner sig i jobb, öva, spela, plugga. Fylla hela mig med musik å sång så jag varken har plats eller tid att tänka på nåt annat.  Karriär karriär karriär .

Resten av gänget sitter uppe hos Jeff&Josh just och har det trevligt en lördagskväll som denna. Men jag är verkligen inte i mood för nåt, vill bara krypa ner i den tomma sängen och somna snabbt. Tomt med stora bokstäver, med tanke på att jag är van att sova med både en hund och en pojk... Men som tur är har jag nåt att se fram emot imorn.

En kompis ringde och frågade om jag ville lägga leadsång på en låt som hennes vän håller på med - såklart jag vill !
Jag har inte hört låten eller nåt, så det ska bli spännande att se imorn vad det är för något! 




Sweetaste nosen min



RSS 2.0