Just one kiss

Att ha sin pojkvän, eller jag menar ju såklart fästman! på andra sidan jordklotet, är jobbigt. Så är det bara.
Det går hur bra som helst för oss och det är inte svårt på det sättet, men att gå från att bo ihop, se varandra varje dag, somna varje kväll tätt ihopslingrade, ringa när man vill, kunna ta eller ge den där pussen eller kramen precis när man vill - till att prata på skype några gånger i veckan är det närmaste vi kommer varandra; Det är det jobbiga.
Ska jag vara helt ärlig, så har jag inte ens hunnit eller haft tid att tänka på förhållande eller "gamla" livet hemma i Sverige under den här första tiden, för det är full rulle här borta 24/7 !
Jag älskar verkligen det nya livet jag har byggt mig här borta. Jag älskar skolan, alla nya människor, alla nya upplevelser, möjligheter och framför allt alla nya vänner jag har fått. Det finns inget annat än bara kärlek för er.
Men när dom tillfällena kommer då man börjar tänka på massa jokks och sakna sina gosar borta i Sverige, då smäller det till ganska hårt, och verkligheten knackar en både två och fem gånger på axeln.
Femtioelva olika tankar frågor och funderingar fyller huvudet och man tror man ska sprängas - samtidigt som man känner sig helt tom. Konstigt detdära.
När allt ändå kommer omkring så har jag aldrig mått såhär bra som jag gör nu. Jag tog mig den nystarten jag behövde, och jag känner jag har hittat hem.
Mannen min är världens bästa, stöttar varje steg jag tar. Och efter alla år tillsammans, så vet man var man har varandra, litar på varandra och han låter mig flyga fritt. Jag flyger högt och lågt, toppar och crashlandar, men utan några som helst complains från honom - aldrig. Det älskar jag dig för.

Pictures from the gig !

Lite bilder från Spelningen i tisdags !

Thanksgiving dinner-Again!

Just nu står potatisen och kokar för fullt på spisen, men alla kastruller e ju för småå! Jag ska göra Mashed Potatoes till våran thanksgiving middag som är på ca 13 pers, så de kommer gå åt några små potäter. Och mina grytor är alldeles för små, så de blir kok i omgångar ist. De var väldigt många årsedan jag gjorde potatismos från grunden, jag e ju en sucker för perfekt pulvermos :P Så vi får se hur detta går... Blir de inte riktigt som planerat så kan jag ju alltid skylla på att det är så det görs i Sverige "Det ska vara alldeles för överkokta potatisar och översaltat ska det oxå vara, det är därför det kallas mos! "
Nejjdå, det ska nog går bra, med både potatisen och grönsakskompotten jag ska slänga ihop.
Igår var tjejligan, som min lilla mor så fint kallar oss, dvs jag Tilda och Sandra ute på byn och svängde runt.
Vi började på Playhouse och våran väns bord där, sedan gick vi vidare till Drais som är Vip Klubben på ett väldigt Fancy Hotel. Den tar plats uppe på taket till hotellet runt en stor pool och har lite harem känsla över sig, jättemysigt!
Efter det tog vi promenaden hem, charmade till mig den godaste korven jag har ätit i hela mitt liv! Korv från dom här varma fräsande rullvagnarna som står längsmed Boulevarden, med frästa grönsaker, lök, sås ketchup och senap! Mums, har ni inte smakat en sån korv - Smaka en sån korv ! :D
Nu e det som sagt snart dags för den tredje thanksgiving middagen, med kompisar här i huset. Är jättehungrig, ska bli gott med mat och efterrätter !
Yeejj lav yah !
Till höger: Haha, all focus på Sandra, 3am, när vi kom hem efter rundan och sa hej till pojkarna

The secret is safe with me

F ck, jag har inte hunnit skriva nåt på flera dagar, sorry guys! Okej, "snabb" summering (ni som känner mig vet att snabb inte är min starkaste egenskap...)
Men Okej! I tisdags hade vi Thanksgiving spelningen här på Vida, och det gick jättebra! Vi fick mycket beröm, och positiv feedback. Och när vi och det andra bandet var färdigspelade så gick jag upp med grabbarna och jammade loss på scenen. Så jävla kul, och väldigt kul att höra de fina komplimangerna jag fick sen oxå - Egoboost kvällen till ära :D
På onsdagen var det dags för utgång för mig och Sandra. Vi började kvällen på Supper Club och bord där, sen mötte vi Zaki - the promoter, och vi följde med han och hans sällskap till Playhouse och Vip bord där. Vid 2am, när klubbarna stänger här, så åkte vi till en galen efterfest i en stor galen villa i Beverly hills . Och jag tänker inte sitta och namedroppa här nu, But Let me put it this way...If I would have picked up my camera, I would have been a RichBitch right now.. But lycky for them I decided long time ago that I´m not a bitch and I don´t want to get rich in that way! So the secret is safe with me and the pictures stays in my mind :P Haha Helt galen rolig kväll!
Jag och Sandra tog med oss Clinton och Robby bort till efterfesten, och halv 7 på morgonen var vi åter hemma igen!
I torsdags var det Thanksgiving här i USA, och jag var bjuden hem till Danis släkt. Jag Clinton Abril och Dani hade en sjukt mysig och avslappnande GOD middag hemma hos hennes mamma. Jag trodde seriöst min mage skulle explodera, den var stenhårt packad med massa kalkon och eferrätter. Så underbart gott!
På kvällen låg vi alla och jäste som bullar i soffan framför en film. Är så tacksam över alla mina underbara nya vänner jag har fått här nere. Ni är så bra. Massa massa kärlek.
Idag är det Black Friday, dvs den största readagen på året ! Dagen började med lite nyttiga skoluppgifter och låttextskrivning sen tog Jag Tilda Och Bastian en sväng runtom i butikerna och hittade lite smått och gott, och sedan mötte jag upp Abril och tog en andra runda och hittade ännu mera smått och gott :P
Nu ska jag göra mig iordningen för en nattlig sväng på stan med mina tjejor, det blir Vip bord på Playhouse ikväll! Till och börja med iaf... xD
Tjoooflöjt!! Lav lav !
Manufactured Superstar DJade på Supper Club och dessa heta brillor var utdelade required on !
Thanksgiving Dinner
Lovely Dani Aand Abril !
Cliiintoooon !

GIG !

Om en timma är det dags för mitt första gig i Hollywood - utanför skolan ! Exited ! :D
Det blev snabba ryck med den här spelningen. Min kompis Annie frågade mig för 2 dagar sedan om jag ville vara med och sjunga med dom på Thanksgiving eventet som är idag på i vårat lägenhetskomplex Vida. Of Course ville jag de!
Den här gången lägger jag "bara" Backup Vocals på 9 låtar, men jag ser fram emot spelningen, som tar plats ute vid poolen, med mingel och härlig thanksgivingmiddag lagad av en riktig Kock ! Gooott!
Nu ska jag öva på lite skolgrejjor, inann bandet kommer hit och det är rock´n roll time ! Och så måste jag ragga upp nån som kan ta massa kort när vi lirar, så jag kan lägga upp sen!
ciaoo!

Not a secret Lover

Idag regnar det som väldans mycket! Och jag måste ändå ta mig ut i detta väder...hej blöt kattt!
Igår Hade jag och tjejorna plus E-hab, en shoppingdag på fashion district och skobutiken Lola! Som jag har sagt tidigare, men jag kan inte skrika ut det nog mycket - BÄSTA SKOBUTIKEN EVER !!!
Haha, stackars stackars E-hab... Snällaste han körde oss dit, och det innebar ju att han då också var fast med tre galna tjejer i en skobutik... Och ni som känner mig förstår nog vad han fick utstå...
" Ojj va många förger, åhh vilken ska jag ha, den ja den, eller nej, den här hittade jag ju nu. jag tar alla 4, neej de kan ja ju inte göra, eller? e den snyggast eller den, E hab hjälp Sandra hjälp Tilda hjälp, alla 10 butiksbiträderna hjäääälp!!! Åhh, vilka ska jag haa!!???" hahah, jag tror seriöst hela butiken tillslut var insatt i vilka färger jag skulle välja på skorna haha, jag fick förslag från både höger och vänster :P men efter ett (litet?) tag så blev det ett par beiga och ett par röda Jeffrey Campbell style! Ohhhh, we are sooo in love!
Under kvällen gick jag på ett till music event på Renaissance Hotel. Mötte upp de nya bekanta från kvällen innan och Staffan och Simon. Richard svängde också förbi en sväng.
När det var färdigt åkte jag Staffan och Simon iväg på en husfest borta mot hillsen, hemma hos något band. Öppen bar och mat OCH godis. Jag åt som en liten gris, hade inte ätit på hela dagen, så jag stod och hade munnen full hela kvällen - med godismat, såklart ! haha
Idag ska jag kolla igenom lite låtar, sen iväg till skolan och repa inför ett uppträdande vi har på Thanksgivingmiddagen här i huset, och efter det blir det låtskrivning med Richard.
Nu måste jag hoppa iväg och få på mig mitt ansikte!
Love and peace and puss
Mommy Loves you !

Egofjanta får man ibland :D

Hasch weed vita piller

ojojo, herregud nu är de redan lördag igen! Veckan har varit riktigt bra, som vanligt, inga konstigheter där !
Jag har inte tagit igen min sömn, och jag ska inte heller räkna ut hur många (få) timmar jag har sovit :P haha
Men jag är ovanligt pigg ändå; mina batterier går nog på något konstant lyckorus, som gör så att jag orkar allt ändå på något vänster :P
Skit totalt i hash, weed, piller hit å dit u name it; ta en stor jävla sup av lycklighet ist - du kommer aldrig må bättre ! :D
I Torsdags åkte jag Milda och Sandra till Hillsen och en ny nattklubb som har öppnat där - Greystone.
Skitcoolt ställe med akrobater i taket, tjejer med inte allt för mkt kläder, förutom en som var en sexig indianhövding, som stod och ålade sig på platåer runtom i lokalen. Vi var där ett tag sen åkte vi vidare till Hemliga klubben Sayers, där Calle hade spelat tidigre under kvällen.
Fick lite nya bekantskaper,bla Staffan och Simon och i och med det blev jag medbjuden till ett event på renaissance hotel igår kväll, för branschfolk. Minglade och networkade lite (haha, hjälp. De e ju egentligen så lätt, men ändå, vad svårt de är ! Ut och öva, yeess!)
Efter det gick jag och det lilla sällskapet jag kom dit med, och åt en sen middag med en producent från eventet.
Hade det supertrevligt på en grym restaurang som heter Grill.
När vi var färdigätna, sa vi hejdå och jag fick sjuts hem till David, Abril och Dani där kvällen avslutades med slappt häng med vänner.
Ikväll möter jag upp Staffan och Simon igen, för ett nytt event på Hotellet, så det blir networkningsövning redan ikväll igen ! Härligt .
Ne, nu ska jag göra mig iordning och iväg te Fashion district me Milda och Sandra.
Har ju fått några kronor på kontot från snälla mor och far och min semesterersättning ! Hörde jag skor? oj, jaa, jag tror jag hörde skooor från Lola! Och lite kläder - varma - för de tog jag inte me mig, haha, och de börjar bli lite kyligt nu... (Mina LA mått mätta;)
Puss på er !
Ligan på nya Clubben Greystone
Sötaste nosarna !
Sandra och Moi
Haha, puss å blä ;)

Do the Jagger dance !!

Imorse var det dags för reregistration på skolan; vilket betyder att man ska välja sina "egna val" klasser och sin privatlärare, och med massa många elever på skolan så måste man stå i kö för att få boka en tid till att göra sina egna val. Och vill du ha specifika klasser och lärare, ja, då gäller det att du är där i tiiid! First come, first served.
Klockan 4am började kön forma sig utanför skolan...
Igår hade man först en heldag i skolan, kom hem, åt, övade och sedan började jag och Bastian att frossa i glass, godis popcorn och Real houswifes! (Vi bestämde oss för att dygna).
När klockan var ett på natten tog vi med oss kaffe och traskade bort till skolan och de andra klasskompisarna som satt i ett rum på skolan och jammade, åt och lyssnade på musik. I det rummet satt vi sedan och flummade (tröttheten var ganska påtaglig, eller övertröttheten kanske man ska säga!) tills 4am, då vi gick ut och ställde oss i kö och stod i kö ytterligare i 2 och en halv timma, för att bara få en kölapp. Vid det här laget hade jag fått i mig 3 koppar kaffe, 3 koppar te, french fries, glass, godis och popcorn. Ni kan tänka er vilken övertrötthetsockerruschspeed jag hade !?! Hahah
Klasskompisarna stod och gapskrattade åt mig när jag dansade runt som en apa, skutta upp och ner, dansade Mick Jagger dansen och var allmnt freakyfrokig! Klockan 7 på morgonen hade jag redan skrattat ihjäl mig sjuttielva gånger! LoveLoveLove LA friendsen !
När vi fått våra kölappar gick ja å Bastian hem till Richard och Clinton, åt frukost,spelade tvspel, slumra på soffan och sen var det tillbaka till skolan vid 8am och boka sin registration tid. När det var fördigt gick jag Richard och Clinton och tog en kaffe på starbucks och nu sitter jag hemma och andas i 2 secunder innan jag ska tillbaka till skolan för lektion.
Efter det blir det låtskrivning med Richard, och det blir till att se hur länge jag håller mig vaken innan jag flummar ur totalt ! haha
Pussen å kramen !
Chase and me
Frossar Bastian Frossar Mimi
Chillhäng i väntan

Ihhihh bright smile

Let it be, Sausage !

Huujjaah! Idag har jag ÄNTLIGEN vart och köpt mig min Mac Bok pro !
Hon är så fin och nydöpt till Sausage, efter I-Hab!
Haha Snälla I-Hab och finbilen följde med och körde mig till Best Buy så jag fick köpt datorn. Så som ett tack, så blev hon döpt efter honom (hans smeknamn är sausage, för han äter så mycket korv att det pyser ut ur öronen!)
Nu håller jag på och försöker föra över alla saker från min gamla dator till den nya. Har lagt över allt på min externa hårddisk, och kopplat in den i Sausage, men nu är bara problemet att jag hittar inte var hårddisken har hamnat...:/ Jaja, den dyker väl upp någonstans...snart... ?
Idag har det varit skola - Sightsinging och vocalperformance. Skulle slängt upp en liten video här från dagens lektion, då jag sjunger "Let it be" , men videon cpar sig, så den vill inte komma upp nu, får lägga upp den senare !
Puss å hej godnajjt !
Yeejj, nya kameran invigd! Good job, Sausage!

You´ll find La Beatles in the dark

Gårdagen - fredag - i skolan var så jäkla kul, och jag struttar runt och är på topp humör och glad hela tiden!
Haha, lovely ! Jag hade lektionerna live background vocals, piano, songwriting och sen en LPW (betygsatt uppträdande, typ) men precis innan vi ska in på songwriting lektionen och skriva midterm provet så ser jag hur alla går runt med pizza i korridoren?! Då visar det sig att skolan bjuder på gratis pizza och läsk i en av salarna! Folk uppträder och man firar "veteranernas dag". Ja, som jag har sagt tidigare - älskar skolan !
Sen hade jag min LPW, sjöng 3 låtar och det gick jättebra, och sedan gick jag Bastian och Sandra och inhandlade kvällens pina colada ingredienser och chips.
The gang möttes upp vid poolen, och mina två kompisar Richard och David kom förbi, och vi skålade i våra pina coladas! Mumma . När det blev för kyligt flyttade vi upp till Joe´s, där alla alltid brukar hamna, haha !
Stackarn, det är han som åker på alla noise klagomål från grannarna. Det har blivit några stycken nu...men vakterna är så sjyssta här, och Joe brukar slänga till dom några red bull då och då, så relationen mellan dom är fin ;)

Efter några timmar hos Joe, med musik, massa kamerabilder och flipcup, så drog jag Sandra Bastian David och Richard hem till den sistnämda. Hängde och åt där lite, sen drog Sandra och Bastian hem och vi andra tre stannade kvar och satt uppe hela natten och spelade Mortal Kombat ?! ( haha, joda, jag ägde allt ut dom några gånger!;) och tittade på The Grudge, sen somnade jag på soffan, och hela dagen idag har vi bara hängt och haft det slappt !
Vi fortsatte att sepela TV spel, åkte och kollade på Mac Bok till mig, lagade mat, kollade film, satt och jammade med gitarren, och sen satte vi på Beatles på LP spelaren och sjöng med i alla gamla goingar! Haha, härlig dag .

Nu är jag hemma, full i magen av godis, och jag ska snart sova, är så trött!
Imorgon blir det plugg och övardag och en liten tripp bort till skolan. men nu, nattinatt!

Och Imorgon (eller, idag i Sverige) fyller ju min lilla älskling år oxå!
Grattis på födelsedagen älskepälsklingen min, lavvar dig <3<3


SötanosenSandra och Jag !



Richard och David e på G


David Joe och Jag !




Shaking, Rich and Mim


Sandra och Joppe - sällskapsresan ? ;)

Underbart freak

Imorn är det fredag. Det är - återigen - GALET hur snabbt veckorna går här !
Alla midterm prov, förutom ett imorgon, är över och det har gått riktigt bra på allihopa :D iihh !
Idag var det först skola, sen hem och övade på lite låtar tills imorgon och sen möttes jag Bastian och Sandra och tog oss till Starbucks och deras goda julkaffe och gräddiga frappochino ! Satt där ett tag och hade det mysigt och skrattade högt, så dom andra gästerna var nog glada när vi gick sen... haha

Nu har vi kommit hem och upp till dom och det är dags för Real housewifes of ? :D
Så vi ska fortsätta att mysa till det, och imorn är det som sagt fredag och då har vi bestämt att ordna drinkkväll!
Så efter skolan blir det inköp av goda mixar och starkdricka, och så ska vi göra riktigt goda hemmagjorda drinkar ( åtminstone en är jag värd nu ) och sen får vi se vart kvällen tar oss - det blir alltid en lika stor och rolig överraskning!

Gaahh . Jag mår och har det så underbart!    La la love you !





Siraps hjärna

Jag vet, I know, dålig uppdatering! Det har vart fullerulle här, och prioriteringen har varit att sova i hyffsad tid på kvällarna, för sätter jag mig vid datorn och bloggen så ramlar timmarna iväg.... Men en liten snabb uppdatering!

Denna helgen var en recoveryhelg från uschligheterna i halsen, men det var en väldans bra helg ändå!
I fredags gick jag och la mig tidigt. Var och sa hej till "festen" som var här i huset, men efter 5 minuter blev det bums i säng. Skönt! På lördagen pluggade jag och Bastian inför våra midtermsprov som vi har nu denna veckan, och sen på kvällen gick jag hem te en kompis från skolan, hängde, och sen gick vi på hundkalas! Hihi, sött.
Men ingen drink för min del - åter igen - recovery recovery !

På söndagen började jag Sandra och Bastian dagen med brunch på Denny´s, mysigt! Och sen kollade vi lite affärer, men min plånbok är fortfarande för mager...så det blev bara fantasishopping för min del.

Sen på söndagskvällen var det dags för recording i studion. En kompis från IAP programmet skulle spela in sin LP och ville jag skulle lägga sång på ett spår. Jättemysig sång som har satt sig på hjärnan nu :P Trots att halsen inte är helt återställd än så gick inspelningen jättebra och han var supernöjd -  vilket var huvudsaken !

Måndagen bestod av ännu mera pluggande. Jag Matilda och Bastian har gojsat sönder våra hjärnor nu med information till alla proven. Puuhh, ska bli skönt när denna veckan är över...

Efter otaliga timmar av pluggande och övande idag, så ska jag nu iväg te en kompis å hänga lite och andas från pluggandet en aning :)


De tre Mupparnas koncentrerade studying!



Hittade en liten bild när jag var nytaggad med Mileys tass. Miley!<3


F5

Attention!!
Do you still see the Hollywood blv. picture with all the cars, as the welcome picture?
Press F5 or shift F5 - Voila !

F5                  F5                 F5

Nikki Sixx

Igår kväll var Nikki Sixx från Mötley Crue på skolan och berättade om sitt liv, karriär och vi fick även fråga honom precis vad vi ville. En kille kommer fram till micken :
- "Hey Nikki. Ehh, my mom tells me you´re my dad."
Haha, alla brister ut i asgarv!
-"Could I get a hug from my dad?"
-"Of course, come here, son!"
Haha, funniest! Well, anything is possible, I guess..!
Jag måste säga att de va väldigt inspirerande att lyssna på honom - inte för att han har provat alla droger som finns och varit död ett par gånger, b.l.a - men han var bara riktigt cool och skön, och hade allla fötterna på jorden.
Och inte nog med det, han är 52 år och ser fortfarande ut sådär !? Wawawoom! hot. 
Och förresten, en lite snaskig detalj Nikki bjöd på. Vet ni vad Tommy Lee ÄLSKAR att göra utanför musiken för att koppla av ? Att plantera blommor och fixa och dona i sin trädgård ! Hihi, You rock dude ! Älskart .

Igår hade vi regnväder i lala-land. Det kom några skurar då det verkligen ÖSTE ner.
Jag kom hem ifrån skolan, åt lite middag med Sandra vid poolen, och sen får min kropp craaavings efter godis popcorn chips och glass - Så vi går och handlar :P När vi kommer ut ur affären, har mannen där uppe vattenkrig!
Det regnar så det regnar att det regnar!! Vi har en minut hem, och springer, men vi e som dränkta katter när vi kommer hem, haha, det bara rinner från hela oss. 
Men vi mysar till det, hoppar upp i soffan med Bastian, glass munkar godis och Gossi Girl!
Sa jag att det var våran svullo dag igår ? xD Mys .

Igår kväll hade vi bord på både Supperclub och Playhouse, och jag kände verkligen för att ta mig ut, vara lite social och ha en rolig kväll tillsammans med tjejorna och min cola (alkohol är inget bra för min röst och kropp än)
Men precis innan jag ska gå så blir jag förståndig(are) och bestämmer mig för att hemma är nog bästa stället ikväll, trots allt. Jag får se till att bli helt helt frisk innan jag tar mig ut på roligheter, så jag inte förlänger den här sjukligheten och gör den värre.
Så jag hade det mysigt i sängen med FB glass och te !(Jo, glass, ännu en gång...haha ibland får man gotta sig!)

Idag ska jag nog träffa en klasskompis och börja skriva på lite musik och imorn blir det in i studion för some recording. Så nu ska jag gå å laga mig ytterligare en kopp te.    
Kram å puss !


Nikki Sixx


Regnmys



U do it for me. I do it for U

Vilken underbar klasskompis! 
Som ni redan vet så har min hals fått cp-ryck, och jag låter mer eller mindre som en nedrökt, whiskeykåt gammal lastbilschaufför... Jag går runt i skolan - med säkert avstånd från de andra; och hostar ner i min halsduk.
Och igår på min sightsingning lektion ( som vi för övrigt hade midterm prov i, och jag scorade 100% på xD) så satt jag och pratade med klasskompisen Pon, och han hörde hur min röst lät.
Och idag kommer han fram till mig när jag sitter och väntar på ett vocal lab "Mimi, I bought this for you. I know how much your throat hurts, but this one really helped me when I was sick." - Han har vart och köpt hostmedicin till mig! Hur snäll får man va. Jag blev så himla glad! Fina vänner. Sån mentalitet och omtänksamhet går rakt in i hjärtat på mig.

På söndag ska jag in i studion och spela in, så rösten måste hinna bli tipp topp tills dess!
Det är en komis från skolan, och Independent artist programmet, som ska spela in sitt eget material och undrade om jag kunde sjunga på några låtar. Självklart!

Idag har jag bara haft en lektion i skolan, resten av tiden har jag suttit och skrivit på min låt. Ett första utkast är klart, men jag har lite småändringar här och där som ska till. Får se om jag fortsätter nu ikväll, eller om det får bli imorgon..känner inte någon inspiration alls whatsoever just nu...Jag är bara rastlös i hela kroppen och kan inte koncentrera mig på nåt. 
Jag tror det får bli en tidig kväll ikväll, och en riktigt tidig morgon imorn istället. Då kan jag gå till skolan några timmar tidigare och öva och skriva på låten. Ja, så får det nog bli !

Imorn kommer även Nikki Sixx från Mötley Crue till skolan, och vi får sitta ner och fråga honom frågor och han lär säkert berätta lite om lite allt möjligt, och har man tur kanske han lirar lite oxå ! De ska bli kul !

Moj Moj <3

Foto @ Elisabeth Haugerud






Tryck F5

Heeej kära ni !

Nu ska ni få en uppgift av mig. När ni är inne på min sida nu, ser ni fortfarande Hollywoodbilden med alla bilar, i bakgrunden? Tryck då isf F5, då kommer ni få se den riktiga bilden !

Ser ni den fortf inte? Tryck då shift F5 .

En liten manuell uppdatering kan vara behövd för vissa nämligen :)

Tackar you ! <3
F5 F5
F5

host fakking host

Host host host. Så låter min konversation med omvärlden just nu...
Halsen är verkligen inte skön nu, och färglad har den blivit på köpet (invändigt iaf..) Men gult och grönt kan ju vara fint ibland ! ! hmm, inte så bra kanske...

Men jag bunkrar upp med te, citron halstabletter och halsduk, och försöker komma i säng så hyffsat tidigt som det går..men jag fattar inte vart tiden springer iväg på kvällarna ?! Den är bara totalt borta när man har ätit, pluggat och övat.

Alla säger att man ska ta det lungt och vila upp rösten, men det är lite lättare sagt än gjort när man har sånglektioner, uppträdanden och alltid har något att öva på - varje dag!
Men jag sitter här med mitt varma citronvatten och hoppas att det ger med sig snart. Och imorn blir det även saltvattengurgling! Haha, försvinn dumma såriga hals försvinn !

Igår var det ju den riktiga Halloweendagen här i USA, och alla, precis ALLA var utklädda på stadens gator. Det var även en jättestor parad i West Hollywood - 400 000 utklädda personer!! Holymoly! Hade så gärna velat sett det, men rösten och kroppen sa nej :( Men hörde att det hade varit helt grymt.
I skolan firades det oxå, lärare och elever var utklädda och godis bjöds det på, på lektionerna :D mumma !

Ne, nu måste jag plugga in en sångtext som verkligen inte vill gå in i min hjärna ! Och den ska vara inne där imorgon, så plugg plugg ! See u later <3




Bild på oss töser från helgen som var <3


RSS 2.0