Tattiloos !

Ok, so a lot my american friends have complained about that I don´t write in english, so from now on I guess I have to start doing that...At least moest of the time.. xD
I guess they will laugh pretty hard sometimes when I use "wrong" sentences and spell it crazy, but welliwelliwell! Good practise for me and my english !

SOO, today I´ve been in school all day, starting on another new original song of mine, then I came home and thought - Heey, why not get a tattoo ?! So me and the roomies went down to our tattooplace and 10 minutes later I have a heart on my ear and then a music note behind my ear. I love them!
I´ve been thinking about these two for a long time, so today I finally just took the time and did them. Happy!
These was my 5th tattoo, and I´m already planning the next one, Just some finishing touches and then me and my gurl are ready to do it !
Tattoo have become my little drug..mhwee..I think it´s so nice - BUT only the right amounts and on the right places - it´s beautiful. I will and can only have a lot af small ones, no sleeve here, aaahhhaa no no, I would look ridiculous! So many people fits perectly in that, but me, haha no way in.....
I will continue on with my different quotes, symbols and tiny winy things, thats more like me .
Here´s a little picture of the heart, the other tatto I´ll show later when it´s not covered with moschmosch..

My heart
"Harmony is Pure Love, For Love is a Concerto"

Capture life with a smile

Efter en grymt kul kväll igår hos Shadea, så blev det en ganska relaxad dag idag.
Jag å Bastian satt i soffan hela förmiddagen, chillade och övade låtar, sen gick vi en långpromenad bort till Target, käkade lite sen lunch och Christoffer och Robin kom även och joinade oss. Blev lite nödvändig shopping oxå och dans och pingis inne på Best Buy.
Haha, yes, dom hade ett roligt dansspel inne i butiken som jag å B shakade loss till och en pingismatch förlorades mot Chrille. Haha, Jag blir alltid så exalterad när det är "live" Tvspel, jag flyger runt överallt med alldeles för stora rörelser och har inte alldeles för stor kontroll på någon lem ! Men kul är det :D
Nu ska det övas lite låt till performance imorn och sen sovatajm. Här kommer massa bilder från en skön helg som har gått ! <3

These girls <3
1.2.3 DuckFace !
Bastians Gurrlls !
Ahhhhhhhhh
Me Robin ack Abril
FunTime with Richard and Ali
Kiss kiss
Shaaadeea!! Gonna miss u gurl!
Me and Abril <3
Yeejj Tylur and me !







Härlig chilldag <3
DancingQueen
Mummms

ByyeParty !

2 inlägg på samma dag?! hobbahobba, va duktigt!
Fotosessionen idag gick jättebra, spänd på att se hur bilderna blev nu oxå :D
Nu är jag och Bastian och snart kommer Robin oxå, redo att festa till det hos klasskompisen Shadea, som ska till Asien i ett halvår, så detta blir hennes hejdå fest :)
Puss å hej säger jag å Bastian!


Photooshoot

Efter en mysig hemmakväll i soffan med B serier och lite för onyttig mat, så e jag hyffsat utvilad och redo för dagens fotoshoot :D Jag fotas tillsammans med Richard Clinton och Dani och och allt tar plats uppe på ett hustak här i Hollywood. Nu måste jag hoppa iväg och möta dom, ha en så braig dag, det ska jag försöka ha ! Puss och kramen !

Övar på mina poser. Det är väl såhär man gör ! ?


Dansande farlikorv

Började skriva på en ny original låt i förrgår, igår blev den klar, och imorn är den färdiginspelad :D
Älskar när sånt händer, när det går så fort och bara flyter på ! Imorn kväll ska jag försöka få upp den på SoundCloud också, tillsammans med mina resternade låtar. "Forever and ever" - coming soon.
Vet inte om jag nämnt de, men jag blev tillfrågad att vara leadsångesrska i ett Cover Band, tillsammans med elever från sista quarten i skolan och Imorn har vi vårt första rep, ska bli skitkul :D
Mycket Motown, funk och soul, blandat med dagens hits - precis i min smak !
Har lite roliga projekt inplanerade i agendan nu. Rep med bandet, några olika gig och en fotosession nu på lördag.
Så Sköjjit !
Lite fler bilder från 70-80-90s party
Och Nej! Jag har inte åkt på nån ögoninflammation, som vissa har trott, haha! Jag var sminkad som en regnbåge på ögonlocken, men den gula skuggan blev aningens missvisande på bilderna...en liten kisande mongo, eller nåt åt det hållet...Ahh, de bjuds de på :D
Puss och godnatt!

Peace sistah !

Uscch va jag är dålig på å uppdatera ! Bad Bad Bad. Ålrajjt, summering av dagarna.
Torsdag- Jag Rob och Kev var hemma hos 'Moods of Norway´ ägarn på mysig grillkväll ute i trädgården och sedan avslutades kvällen i vanlig ordning på Sayers.
I fredags var det först skola, sen kom jag och B hem slängde ihop en god middag slängde oss i soffan å kollade BeverlyH Fruarna, men lika snabbt tog vi oss upp ur soffan och gick å bowlade med Kevin å Robin i stället. Fasen va kul de e och bowla, men bläää vilken tränigsvärk jag hade morgonen efter..haha, fail !
Kvällen slutade uppe hos Arazo som fyllde år och firades med en dundergod hemmagjord jordgubbstårta :D
Lördagen blev slapp hemma med lite små ärenden och sen var det dags för The 70s, 80s and 90s party hos Abril Dani och David - Fy farao vilken rolig kväll jag hade! Fullt hus och fullt ös!
Jag och dom tre små gri..näääj Pöjkarna, var utklädda till hippies och dansade hela natten lång, och även högtalarna fick sig besök av mina klackar ! Haha, med dessa vänner har man alltid kul och garvar sig igenom hela kvällen :D <3
Idag hade jag skypemaraton på förmiddagen:)<3 sedan blev det några timmar i skolan, övning och komponerande och så avslutades dagen i soffan med mat fim Rob och Kev.
Imorn är de dags för skola igen så nu e de dags för sovtajm! Natti Puss!
Strike
The Bowling crew !
Happy Birthday!

Min Kamera har gått sönder :( så dessa är de maskeradbilder jag hunnit samla på mig än så länge..men mer kommer!
Dom 4a små hippisarna!
Jag och Anna - aka Sporty Spice

LA Art Show Premiere

Precis hemkommen från premiären av La Art Show! Hade en grymt rolig kväll tillsammans me pöjkarna Robin och Kevin!
Man kände sig riktigt sofistikerad när man gled runt där bland glammiga konstkunniga damer och herrar, med en drink i handen och tittade på konst i alla dess former och åt mat från alla världens hörn, och våran egen ihopmixade glass fick vi oxå göra :P Haha, jag blandade ihop en kombo av passionssorbe, körsbär hot fudge, nougatcreme, godis, nötter och kaksmulor! Så vilken tur att man varken hann äta lunch eller mddag idag då, för du kunde man ju frossa lite extra :D maauumms!
De fanns verkligen sjukt snygga, ehm, va säger man? Konstprylar, konstsaker? Konst? Men jag glömde STORA plånboken hemma idag...Attans ! Men en Diamantprydd DöskalleTavla skulle ju inte sitta helt fel...för sisådär några hundra tusen..
Roligst var ju när vi märker att Mila Kunis står bakom oss inne på mässan. " Diskret" vill vi få en bra syn av henne, "cirkulerar" runt henne ett antal gånger, och pojkarna blir helt till sig över hur snygg och söt hon är! Och det var hon verkligen ! Så hela vägen hem sen hade vi brainstorming på hur man skulle ragga på henne bäst. Haha, låt mig bara säga att alla våra superideer kanske inte riktigt ska prövas i verkligheten:P Framgången lär nog bli minimal xD
En av husfruarna från Bebis och min favvoserie "Real Houswifes of Beverly Hills"- Brandi- var oxå där och minglade runt så fint.
Hade i alla fall en jätterolig kväll, men nu är det sovdags och imorn upp till skola och rep. Najti najt
Kev Mim Rob !
Am I sure?
Ohh, yess please!!
Det blir inte mer live än detta

FärsFärsFashion

En härlig och mysig helg är inte riktigt slut än. Idag firas Martin Luther King dagen, så alla lektionerna är inställda. Dåligt säger jag! haha Jag hade verkligen mkt hellre haft en skoldag idag och inte missat dom lektionerna jag har,men men..
Jag var i skolan idag iaf och spelade in bakgrunden på min nya låt, så nu ska jag bara lägga sång på det.

I lördags satt jag i skolan hela dagen och mixade färdigt mitt Logic project för denna veckan.
Vi fick Lady Gagas original version på Paparazzi. Alla original ljudspår och allt :D Och så skulle vi göra våran egen remix på den. Kul! Lägger nog upp den på FB så ni kan höra på den. Hoppas man får det...? så ingen stämningsansökan börjar flåsa mig i nacken... :S 

På kvällen var jag hos Kevin Robin och Christoffer och firade den sistnämnda som fyllde år. Hade en superkul kväll! Vi var massa människor hos dom, skålade, jammade musik och sedan gick vi till Roosevelt Hotel och hängde lite och sen tillbaka till deras place och fortsatte tills morgonen. Roligt roligt!
Under söndagen Blev det matshopping och fix här hemma med, så nu har jag  äntligen har fått iordning mina grejjor, så som det ska vara. Skönt! Sen blev det chill med Kevin Robin å Christoffer, bio på The Grove och sen sällskapsspel på det :D Härlig helg!
Nu sitter jag och kollar på och får inspiration av The Rachel Zoe project ! Kläder och mode kan ju vara en av dom roligaste sakerna som finns :D Aningens mera pengar på fickan hade ju inte skadat nu, så hade jag kunnat få gå crazy i alla vintage butiker, och klämma in ännu mera gott i garderoben!
Robin Christoffer och Kevin vid The Grove


Inspiration punkt nu





Spontaneous?! Let´s tattooo!

Haha, jag var precis sekunder från att tatuera in en spontan "fredag den trettonde" tatuering ! Haha!
Det är tydligen en jättestor grej här borta, att varje fredag den trettonde så tatuerar man in något som symboliserar 13, och då kostar tatueringen 13 dollar!
Jag hittade en fin typ notformation av talet tretton, eller symbolen för talet på hebreska, nån av dom skulle det blivit - på ett diskret, inte allt för synligt ställe ! Kanske insidan av foten...?
Clinton och David gjorde sin tatuering tidigare under dagen, och nu på kvällen bestämde Jag Abril Anna och Richard att vi oxå skulle göra en tillsammans:D Det mest sjuka roliga spontana!:P Så vi hoppade in i bilen och körde till studion.
Men Heeerrrreehjjjääälp vad mycket människor det var där! Och vi kom 30 minuter innan dom stängde vid midnatt, så vi hann aldrig få våran gjord...:/ Men det kommer ju fler fredag den trettonde fredagar....mhihiii
LA är crazy, punkt och slut :D
20 i tolv på natten-alla vill ha sin tretton tatuering!
Några av alla symbolerna man kunde välja på

IncHeart

Igår blev Bastian med tatuering. Tattoo virgin no more. Så fint :D han gjorde tre små tassar på sitt bröst, för hans små hundar där hemma :) Jag har ju oxå en tass tatuerad på min handled, Mileys alldeles egna tassavtryck:) Usschan vad man längtar efter henne! <3
Idag har jag vart i skola hela dagen. Hade bara en lektion men sen satt jag och övade och skrev på en ny låt, som jag ska försöka bli klar med nu i veckan och spela i så fort som möjligt:D
Bästa Brandon precis varit här och vi lgade ihop lite god middag och satt å snacka massa härligt skit.
Men nu ska jag pressa in en låttext i hjärnan och sen sova gott! Natti natt Puss !

In tha tattoostudio
någon är nervös...
Finished product!
I´ve chosed my number <3
Always my Miley <3

her secret, my sale

SALE ! Idag unnade jag mig några försenade julklappar..mihihi :D
Sale på Guess och Victoria´s Secret. Trevlans ! Det blev en ny stor Guess väska som jag kan ha till skolan (det behövde jag fatiskt!) två trosor och en BH från Victoria´s (det behövde jag nästan) och sen ett par utsvängda mörka jeans (sånna har jag faktiskt letat efter!) Så det blev en bra, oplanerad, shoppingrunda, och när jag gick runt med mina stora påsar och gjorde klart alla mina resterande ärenden för dagen, så kommenterade hur många som helst : "Ohh, u look like u hade ha great shpping day, miss!"        mmm, unfortunately... Smile !
Nu ska Bastian tatuera sig xD wii, så jag och Michaela ska med och hålla handen!
Puss å hej !

Att spy tårar

Min mage är vänd ut och in nu. Vi har precis kollat på Paranormal Activity 3, och sista 20 minutrarna... Fy farao, jag ville gråta och spy på samma gång. Vågar inte helt sätta ner fötterna framför sängen, så jag hoppar upp och ner från den nu ett litet tag framöver...
Men jag har ju sådan tur att jag kommer ju aldrig ihåg någon av filmerna jag tittar på. Fråga mig om tre dagar, så kommer jag nog knappt ihåg vad den handlade om:/ Men i dessa situationer är det väl en fördel I guess :D
Idag tog vi bilen bort till Melrose och kollade in Flee Market. En jättemysig loppis/marknad, med allt ifrån vintage chanel och LV, pälsar och smycken, till möbler och konst. Jag var inte på nåt jätteshoppinghumör idag (var nog lika tur det...) så det blev bara ett par nya solbrillor och hardcase till dom :)
Åkte direkt till skolan sen, och satt där i några timmar - övade och recordade en ny låt på logic.
Imorn är det skola igen kl 9, så sängen ropar gott nu. Natti natt!

Flee market LA
Paus i solen
Jag Basti Sandri och Michaela

Fan va ostig kaka, tjejen

Första veckan avklarad i skolan. Allting rullar på i samma braiga tempo. Och man behöver ju inte oroa sig för att sitta och rulla tummarna direkt ! Me like .
Det har hänt mkt nu på några dagar. För det första så har jag flyttat upp till Sandra och Bastiano nu :D Wiieee!
Vi roterade lite mellan roomisarna här i byggnaden så nu bor i alla fall vi tre i deras lägenhet och vi får plats bara bra tycker jag!
Det enda som gnäller lite är väl våra kläder..och skor...Haha, dom gnäller som fan ! Men som jag brukar säga; Finns det hjärterum, finns det rum för plaggen som håller in stjärten !
Ikea, I´m on my way...

Det har varit skola hela veckan, skönt å va igång igen, och i torsdags var jag och Sandra, våran torsdagskvälls rutin, på Sayers. Chillade och lyssnade på bra musik och uppträdanden.
Igår fredag så var jag Bastian och hans kompis Michaela, som precis har kommit hit och också ska börja plugga på MI, och åt jättegod sushi på en restaurang. Dörefter blev det direkt hem till sängen. Alla var helt slut!
Så jag ställde in planerna jag hade för kvällen, hoppade upp i sängen, käkade godis och kollade serier med Bastian. Skönt :D

Idag hade jag skypedejt med Mammi Bror Miley Farmor Farfar och Farbror. Härlgt och "se" dom igen efter ett tag som nu gått :) <3
Efter det åkte vi alla här hemma till The Grove och åt supergod mat på The Cheesecake Factory! Sen gick jag te skolan och recordade lite, nu blir det lite plugg här hemma och sen serier i sängen. Kände för en utgångsfri helg:)
Pussen pussen

Cheeseeecake !
Utsikt från fönstret här hemma
Thaa rooomies <3

Empty little day

En sån här extrem saknad har jag inte känt på över tre månader. Det är bara tomt tomt ensamt tråkit och grinulla mood. Jag skulle gett vad som helst för att få hålla om dig nu och bara va med dig.
Imorse vid 4 tiden så kom shutteln och hämtade upp min lilla Adam och nu sitter han på flyget hem till Svedala.
Vi fick bara en vecka tillsammans nu över julen, men det var så mycket bättre än ingenting.
Men det svider ju ganska hårt nu i hjärtat måste jag säga, när veckan är över och man vet att det dröjer ett tag innan man får ses igen. Svider hårt som fan.
Men det har varit underbara dagar, och händelserika. Dom gav mycket av många olika saker men framför allt fick man bara vara med varandra. Att bara vara är så underskattat många gånger <3
Vi fick till lite utflykter också. Vi bussade oss igenom hela LA kändes det som - och alla som säger att det inte går att åka buss och t-bana här - de går det ju visst! Även om bil kanske HADE varit några gånger skönare :P
Men vi tog oss Till Beverly Center - ett jättestort köpcentrum, till The Grove - ett annat stort shoppingområde med Farmers Market och saker. Vi var på Nöjesfältet Six Flags en dag - Vilka köer! PÅ 7 timmar fick vi åkt 4 saker!?
Men vi var nöjda med dagen ändå :) Och sen har vi ätit gott, slappat, och firat nyår. En härlig vecka har passerat:)

Men lusten att göra nånting och inspiration finns inte direkt här idag, så datorn och serier blir min vän för dagen ! Och imorn drar skolan igång igen, roligt :)
Puss på er! Ta hand om varandra
Vid The Grove
Vi framför christmas tree
Hollywood Blv
Stora julgranen på The Grove
Efter lite shopping i Highland
I think we captured a bit of Hollywood in this picture...
Six Flags
<3

Mordbrännare och skumpa

Ligger här i sängen med en minst sagt trött gosse brevid mig <3
Gårdagskvällen blev lyckad, kanske, bara kanske några skålningar för mkt...men vataa, det är ju inte nyårsafton så ofta !
Kvällen började som sagt vid poolen med jättegod grillmiddag och cheesecake till efterrätt och bästa sällskapet !
Tidigare under dagen blev de ju lite kaos med själva nyårsfirandet... Vi hade köpt biljetter till ett stort firande i ett mansion uppe i Hillsen, men kvällen innan får vi ett mail att det blivit inställt !?
Tydligen så är det en mordbrännare som härjar runt uppe i Hillsen- 35 bränder på två dygn- Hjälp! Så LAPD var tvugna att stänga ner flera av dom här Mansion festerna, för att dom inte har resurser att hålla koll på alla dom här stora festerna, samtidigt som dom jagar en mordbrännare, som nog gärna skulle sätta fyr på flera villor packade med folk... Så det blev bye bye Mansion Party, men ist hej hej till vårt älskade Sayers.
Sayers anordnade oxå ett stort nyårsfirande med öppen bar, bästa musiken och liveuppträdanden.
Flera nya vänskaper uppträdde, bla Nick, och då kom även hans pappa Gene upp och jammade loss lite. Kul !
Efter massa dans, massa kort, cosmopolitans och skumpa och härligt festande så drog vi oss hemmåt.
Men vi kom bara till entren för där träffade vi massa kompisar, tog massa kort, skuttade runt och så skuttade vi väg till ett fullproppat Joe`s Pizza ist. Adam och Sandra smaskade i sig några pizzabitar och sen var det dags att gå hem och stupa i säng. Rolig och lyckad kväll! Och jag är så glad att jag fick möjlighet och fira med min älskling också :)
Idag är det tyvärr sisa dagen han är här:´( Så jag ska se till att få väckt han nu, så ska vi nog bara chilla och mysa och äta fet mat såhär den första januari 2012. Gott nytt år !
GrillMasters
Bastiano
Middagen vid poolen
En sötnöt
NyårsFlickorna
Nyårspojkarna
Far och son Nygren
Jag och Sir Adam Von Pomperido
Fina Syskonen Nygren
Far och Son Simmons
Det finns absolut ingen förklaring till den här bilden
Glada tjejjor
strike a pose darling
En Nyårspuss

One new year

Och nu är det snart ett nytt år. Hujeda mig. Händelserikt år. Yes.
Jag och gossen är halvfördiga till kvällens partejjj.
Först blir det middag vid poolen med Sandra Bastian Dennis och Stefan och sedan bär det av till Sayers nyårs firande, och sen ser vi hur denna natten slutar, det har jag ingen blekaste aning om !
Gott nytt år på er alla fina ! Önskar jag och gossen

RSS 2.0